KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. június 4., szombat

A postás csenget (7)

KÖNYVHÉT!!!  Érdemes  kilátogatni a Vörösmarty térre, nem fogsz könyv nélkül hazatérni!  116 kiadó várja a könyvszerető népet, még június 6-ig. Részletek: Ünnepi Könyvhét A kisebbik lányommal ma délelőtt kerekedtünk fel, és 7 könyvvel tértünk haza. Ez alkalommal tehát nem a postás hozta a könyveket:)
Az Ageve Kiadónál szereztem be Az Éhezők Viadalát és a Futótüzet, ezek már megvannak nekem, ajándékba vettem. Korábban lehetett szavazni a kiadó weblapján a 2010-es legjobb Agave könyvre. A szavazók kaptak egy kupont, amit most lehetett beváltani, egy vásárolt könyv mellé járt egy ajándék kötet.

A Könyvmolyképző Kiadó standja előtt kicsit izgultam, péntek estére kifogytak néhány könyvből, ami engem is érdekelt, de @borostyán, azaz Szilvi megnyugtatott, hogy épp van mindenből!  Azt hiszem, most egy darabig lesz olvasnivalóm, Kelley Armstrong: The Summoning - A szellemidéző, Jessica Day George: Éjféli bál, Lauren Kate: Fallen - Kitaszítva, Elizabeth Chadwick: A legnagyobb lovag. Ez utóbbinak nagyon örültem, hogy végül ezzel a borítóval jelent meg.  Kislányom is a Könyvmolynál választott egy könyvet: Holly Webb: Cica az erdőben. 
A Könyvmolynál a -20% akción felül kupon beváltási lehetőség is van, 6000,- felett 500,-, 10.000,- felett 1000,- Ft-os kuponokat is beváltanak, az általam tervezettek az előző post-ban, továbbiak a Facebook Vörös pöttyös oldalán. 

Nagy volt a tömeg, még nagyobb a meleg, ezért el is határoztam, hogy legközelebb inkább kiveszek egy nap szabadságot és hétköznap megyek ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók