KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. augusztus 19., péntek

Az olvasás 7 hete - 7. hét

Az utolsó hét témái: olvasási szokások változása, évszakok és könyvek, hol olvas szívesen?
Az olvasási szokások változásáról nem sokat tudok mondani, mert mindig olvastam, és mindig olvasni is fogok. Bármilyen körülmények között. A mai világban az olvasási lehetőségek terén is tapasztalhatunk jócskán  fejlődést, ezt én is kihasználom. Magammal vihetem az ebook olvasómat az orvosi rendelőbe, a hivatali várakozáshoz, az autóban ücsörgéshez, míg a kölköt várom az edzés alatt. De még a telefonomban is van könyv a biztonság kedvéért, amit még egy csekk befizetés során is elő lehet kapni, ha kettőnél többen állnak sorba.  Egyféle olvasásról szoktam le, a kádban nem olvasok, mióta beleejtettem A kétéltű embert:), ne aggódjatok, egy ilyen című könyv természetesen átvészelte a merülést is. 

Az évszakok nálam nem játszanak különösebb szerepet, legfeljebb annyi, hogy a hosszú téli estéken szívesebben veszek a kezembe egy vaskos, elmélyülős könyvet. 

A legszívesebben a saját kis szobámban olvasok, leginkább este, amikor elcsitul a család, és a hétvégeken, amikor sikerül fél napokat is olvasással tölteni. 

Nagyon élveztem ezt a kihívást, remélem sikerült pár értelmes gondolatot közzétennem, és olvasásra buzdítanom akár csak néhány emberkét is. Én már tudom a titkot, megosztom veletek is: 

Az olvasás szexi!!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók