KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. augusztus 14., vasárnap

Borító Extra (2)

Ezen a héten azok a borítók kerülnek sorra, amiken párok szerepelnek. 

Az első és egyben a legnagyobb kedvenc a Perfect Chemistry sorozat, amelynek első két részét már értékeltem itt a blogban, a harmadikat most olvasom:)
Remélhetőleg a zuhanyzós jelenet benne lesz a könyvben, mert a másik két borító sem légből kapott ötlet.  Jó hír, hogy hamarosan megjelenik magyarul is az első rész, a Könyvmolyképző Kiadónál. 

Nagyon várom Erica Orloff:  Illuminated című könyvét, amely 2011. december 8-án fog megjelenni a Speak Kiadónál (USA).
Időutazós Rómeó és Júlia történet lesz, és hogy mennyire várják már az olvasók? A Goodreads-en több mint 1550-en jelölték be elolvasásra. 

A borítón a következő pár sor található:

"Their love was written in the stars"


Michelle Ray: Falling for Hamlet című könyve már megjelent, modern kori Hamlet történet Opheliával mixelve. 

A borítóban az tetszett meg, hogy végre egy erős lányt látok, aki oda tudja kenni a srácot a falra.

Itt is szerepel egy mottó a borítón:

"First comes Love, then comes Madness"


Josephine Angelini: Starcrossed  könyvborítója lenyűgöző. A könyv a bloggerekhez és az ebook olvasókhoz más borítóval került, egy fehér ruhás női alakkal, ez terjedt el a könyves oldalakon. Nem csúnya, de a  papír kiadás  varázslatos.  Mellesleg a könyv értékelése nagyon jó, 4,18  hamarosan el kéne olvasnom.

Mottó a borítón:

"Destiny brought then together. The Gods will keep them apart."


Julie Cross: Tempest  című könyvének a borítója már sugallja az időutazást, de nem csak ezért várom ezt a történetet. Az írónő  a fiú főszereplő, Jackson  szemszögéből írta, és ez egy valódi felüdülés a sok leányzó után.  
Sajnos még sokat kell várni, a könyv 2012. január elején jelenik meg, de talán sikerül hamarabb is elcsípni egy ARC változatot. 
Elég sok előolvasó értékelte a könyvet, jelenleg  4,61 a Goodreadsen, és több mint 2200-an jelezték, hogy el fogják olvasni. 
Ha nem  lenne a Perfect Chemistry sorozat, akkor bizony ez a borító vinné el a pálmát:  Christina Meredith:  Kiss Crush Collide

Idén december 27-én jelenik meg, még egyetlen értékelést sem írtak róla. A fülszöveg ígéretes, tiltott szerelem, jó lány-rossz fiú páros, középiskola, úgyhogy repesve várom.

(Szereznem kell egy ARC-t, ha addig élek is!)Paul Griffin: Stay with me  című könyve 2011. szeptember 8-án jelenik meg, és annyit kell tudni az íróról, hogy egy előző könyvével a The Orange Houses-al jelentős sikereket ért el a young adult kategóriában. Mellesleg igen jól is néz ki a pasi:) 
A fülszöveg szerint egy mai, romantikus városi történet, ami egyszerre szívbemarkoló és felemelő.
A sok fantasy közé éppen beleillik egy ilyen regény, az előolvasók véleménye szerint egészen jó! (4,41)Mai utolsó borító:  Sarah Mlynowski: Ten things we did (and probably shouldn't have)

A fülszöveg szerint kissé chick-lit kategória, de mindenképp szeretném elolvasni.
2 lány + 3 fiú + 1 ház - szülők = 10 dolog amit April és barátai megtettek ( és talán nem kellett volna )

Így kell egy jó borítóval meghozni a kedvet az olvasáshoz.

3 megjegyzés:

 1. A Rules of Attraction borítója nagyon erős. Ha van benne ilyen jelenet, mozgó járművel... hűű beleborzongok. :)

  VálaszTörlés
 2. Nem mozgott, épp akkor...
  He opens his window and motions for me to open mine. When I do, he tries to say something. His voice barely carries through the sound of the
  rain coming down hard between us.
  I lean out the car window. “What?”
  He leans out his window, meeting me halfway. We’re both wet and soaked, but neither of us seems to care. “Don’t run away from me when I
  need to tell you somethin’ important.”
  “What?” I say, hoping he doesn’t notice the tears running down my face, and praying they’re getting mixed up with the rain.
  “Tonight was . . . well, it was perfect for me, too. You’ve turned my world upside down. I’ve fallen in love with you, chica, and it scares the fuckin’ shit outta me. I’ve been shakin’ all night, because I knew it. I’ve tried to deny it, to make you think I wanted you as a fake girlfriend, but that was a lie.”
  “I love you, Kiara,” he says before his lips move forward and meet mine.

  VálaszTörlés
 3. Nekem ezek közül talán az Illuminated meg a Starcrossed tetszik a legjobban, de a Rules of Attraction is bejön. :)

  VálaszTörlés

Rendszeres olvasók