KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. augusztus 2., kedd

HUSH, HUSH KÉPREGÉNY

A Sea Lion Books kiadótól kaptam egy kis promó anyagot, köztük a hamarosan megjelenő képregényük gyönyörűséges borítóját.
Becca  Fitzpatrick regénye, a  Hush, Hush 35 országban, több mint egymillió példányban kelt el, igen nagy népszerűségnek örvend. Nem kevés merészség kell hozzá, hogy képregényként is kiadják, de úgy tűnik a kiadó mer kockáztatni. Nem aratott osztatlan sikert a borító, Patch túl keménynek, félelmetesnek tűnik az olvasók szemében.
A rajzoló egy szingapúri fiatalember, Jennyson Rosero, néhány munkáját megcsodálhatjátok a deviantart oldalán. A képtárát nézegetve azt vettem észre, kedveli a gyengébbik nem ábrázolását, a képei egy része ki is lett moderálva:)
Beccának mindenesetre tetszik Patch karaktere, miután egy cseppet alakítottak rajta  az eredetihez képest. "Jennyson nagyon tehetséges, és keményen dolgozott a jobb verzióért. De még mindig sok olvasó harsogja, nem így képzelték el Patch-t, kialakult képük van róla, és ez nagyszerű!"


 Nekem nagyon tetszik Nora és Patch egyaránt, kíváncsian várom a 2011. október-november körüli megjelenést. Meg fogom szerezni!!!  Magyar megjelenésről ezidáig nem volt szó, de el tudom képzelni, hogy lenne rá kereslet!!

1 megjegyzés:

Rendszeres olvasók