KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. október 2., vasárnap

Borító Extra (6)

Ezen a héten a kedvenc disztópiás borítóim kerülnek a postba. A tartalom most sem döntő, egyszerűen a borítók tetszenek, valamit visszaadnak a témára vonatkozóan.  (A Goodreads értékelést mindig tájékoztatásul adom meg!)


Jeyn Roberts:  Dark Inside

Megjelenés: 2011.11.01.
Goodreads: 4,20 (előolvasások alapján)



Nagyon szeretem, ha egy disztópiás borítón ott szerepel a romokban heverő város, ami utal a katasztrófa-világvége utáni helyzetre. Ez a kedvencem, itt jobbra, még meg sem jelent, ráadásul ebook borító, de nekem tökéletes.

Kristen Simmons: Article 5

Megjelenik: 2012.02.14.




Mike Mullin:  Ashfall

Megjelenik: 2011.10.11.


Hálás téma a Yellowstone Nemzeti Parkban kitörő szupervulkán, ami aztán térdig érő hamuval lep be mindent. Magyar kiadó kerestetik:)))




Anna Carey:  Eve

Megjelent: 2011.10.04.

Goodreads: 3,70

2032-be visz a könyv, a főszereplő érettségiző lány, aki hirtelen menekülőre veszi a figurát, egy olyan világban, ahol eddig el volt különítve a másik nemtől. Most azonban egy fiú segítségére szorul, aki lassan elnyeri a bizalmát...




Caragh M. O'Brien: Birthmarked

Megjelent: 2010.03.30.
Goodreads: 4,03

300 év múlva a jövőben játszódik a sztori, egy olyan világban, ahol az embereknek az Enclave-t kell szolgálniuk. Minden hónapban az első három újszülött egy jobb élet reményében az Enclave-hoz kerül. Gaia a 16 éves lány a bábaságot tanulja anyjától, és egészen addig eszébe sem jut megkérdőjelezni ezt a rendszert, míg a szüleit le nem tartóztatják.


A végére egy kakukktojás (részben), mert ugyan ráhúzhatom a diszópiát, de igazából a földet elhagyó űrhajón játszódik, ahol 300  évre hibernált emberek utaznak egy új bolygó felé. Csakhogy Amy idő előtt ébred, valaki meg akarta ölni, ki kell derítenie az okokat, mielőtt másoknak is baja esne.

Beth Revis:  Across he Universe

Megjelent: 2011.01.11.
Goodreads: 3,86

Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók