KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. november 27., vasárnap

Borító Extra (8)

Megígértem, íme, itt vannak a pasis borítók. A kockahas imádókat le kell lomboznom, nekem ugyanis nem jönnek be a kigyúrt felsőket ábrázoló cover-ek. Egy-egy kivétel akad:) Főleg, ha esetleg angyalszárny is kikandikál a hátuk mögül, de az egy külön bejegyzést érdemel, legközelebb az angyal pasik jönnek. 


Nagy divat a kockahas borító, például Nalini Singh borítóin semmi bajom velük, de nagyon tetszik, hogy volt olyan kiadó, a Gollancz, amely ezekkel a fél pasi arcos borítókkal adta ki újra az egész  Psy-Changeling sorozatot, ezeket emeltem ki a 10 részből: 
Egyébként az Egmont Dark is nagyon igényes borítóval adta ki magyarul az első két részt, jár a piros pont.

Akik szeretik a pasis borítókat, ezen a blogon mindig talál néhány említésre érdemes body-t: Under the Covers

És itt is: Smexy books

Kedvenc témám a fiús borítók kapcsán a kapucnis felsőt viselő srácok.  Valahogy azt az érzést kelti a kapucnis viselet, hogy a tulajdonosa rejtőzködik, titkai vannak, ami eleve egy izgalmas alapérzést kelt.

Igaz, kicsit vicces így egyben látni ezt a kollázst, a modell srácot rányomták néhány borítóra. Hozzáteszem a felső sor egy sorozat három része, de az alsó sor teljesen különálló regényekből áll.


Az ökölbe szorított kéz is közvetít egyfajta üzenetet, nyilván lázadó természettel találkozhatunk a regényben, szerintem hatásos figyelemfelkeltő borítók ezek, máris olvasnám. 




 
Ne szakadjunk még el a kapucniktól, mert a kedvenceim még hátra vannak, tudom a középső megint a fenti srác, úgy látszik kevés a modell!!


Végül a három favoritom, az első a Touch, na ha ez a könyvesboltban  szembenézne velem, megragadnám és hazáig szaladnék vele. A Stick kemény témákat feszegető könyv, ezért is tetszik a borítója. Végül az Everyone Loves a Hero = tessék, itt a kakukktojás, ennyi villantás belefér:))
Folyt. köv.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók