KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. június 10., vasárnap

Könyvheti élmények

Sajnos csak rövid időre, szombaton egy délután és egy este erejéig tudtam kimenni a könyvhétre, így sajnos elmulasztottam két programot, ami nagyon érdekelt volna. Az egyik  a Cicero Kiadó összejövetele, a másik Stigu és Aby dedikálása a Szó-Kincs 2012 kiadványhoz kapcsolódóan. . Ami miatt ezekről le kellett mondanom, az a Molyos találkozó és a Könyvmolyképző Kiadó Könyvszalon találkozója volt, utóbbi este hatkor kezdődött és észre sem vettük az idő múlását, fél tízkor ért véget. Végre személyesen találkozhattam Katona Ildikóval, a kiadó vezetőjével, Varga Beával, aki például Benina új könyvét is szerkesztette, Szabó Szilvivel aki  nagyon sok információval lát el bennünket, ott volt még Kamper Gergely fordító (TMI, Első törvény trilógia) és  néhány blogger (Deszy, Dave, Fanni, Nita, Gretty).  Igazán nagy élmény volt belepillantani a kiadó terveibe, választ kapni  olyan kérdésekre, mint például a borítókkal kapcsolatos mániáim, tervezett kiadások, Aranymosás, új magyar írótehetségek gondozása. 
A legelső dolgom délután mégis a Megsebzett szabadság dedikáltatása volt, Beninát az utolsó pillanatban sikerült elcsípnem @borostyán segítségével. Nagyon örülök, hogy sikerült!




A Molyos találkozó nagyon jó volt, végre találkozhattam újra Fannival, Lupival, Lizzykével, Dave-vel, Grettyvel, jót beszélgettünk! Épp egy szóra, de találkoztam Gigivel és FFG-vel is, és még sok mindenkit "láttam".  Nancy, Abstractelf, Xeroikosz, Nicky, Fummie, Timucica, Loki, AryGi, legközelebb remélem beszélünk is!
Dave elhozta nekem az Obsidiant, ami a következő olvasnivalóm lesz, köszönet érte:)
Úgy néz ki, jövőre megjelenik magyarul is a Könyvmolyképző Kiadónál, nagyon boldog vagyok!


További Könyvmolyképzős szerzemények itt jobbra:

Kiemelten örülök, hogy sikeresen kikerült a nyomdából Sarah Dessen Altatódala, nagyon vártam ennek a könyvnek a megjelenését.


Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna című könyvét szereztem még be a Geopen Kiadótól, szintén nagyon várom, hogy olvashassam.  A könyvért vissza kellett mennem, mert olyan kelendő volt, hogy épp elfogyott, szerencsére délután hoztak utánpótlást.

Jövőre mindenképp több időt fogok a könyvhétre szánni, sőt idejében elkezdek majd spórolni is, mert annyi mindent tudtam volna még venni!

1 megjegyzés:

Rendszeres olvasók