KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. október 14., vasárnap

Sztella és Pepe interjú (4)



Tziotziosz Sztella és Tóth Péter az utóbbi időben igen népszerű cover modellek lettek, legismertebb könyvborító amin szerepelnek Jennifer L. Armentrout LUX sorozata. A sorozat első része az Obsidian 2013-ban megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál – minden vágyunk szerint az eredeti borítóval. Dave-vel közösen már készítettünk velük egy  interjút, amiben  ígéretet tettünk, hogy beszámolunk a páros amerikai útjáról, ahova az írónő személyes meghívására érkeztek.    

Hogyan sikerült a „nagy utazás”? Van olyan helyszín, ahova szívesen visszamennétek?
Az első pár nap nagyon zsúfolt volt, reggeltől-estig programokhoz voltunk kötve, ami annyit jelent, hogy fotózásokon vettünk részt és a könyvekhez kapcsolódó trailereket forgattunk. A két esemény között pedig a forgatókönyv szerinti dedikálások történtek az adott városban.  Egy új világba, kultúrába csöppentünk, aminek minden egyes pillanatát élveztük és újnak számított. Pont ezek az élmények miatt újra és újra visszavágyódunk. 

Ha már ott jártatok, elgondolkoztatok azon, hogy külföldön próbáltok szerencsét?
Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen lenne Amerikában szerencsét próbálni,  de egyelőre nem tudtunk szakítani az itthoni feladatainkkal.  

Van újabb meghívás, megkeresés?
Reméljük, hogy lesz még alkalmunk újabb élményekkel gazdagodni.

Hogy fogadott Titeket Jennifer és a rajongók?
Nem tudtuk, hogy milyen fogadtatásra számíthatunk. Viccelődtünk a hosszú repülőúton, hogy milyen lenne, ha az érkezésünkkor hömpölygő tömeg fogadna bennünket, de felmerült az is, hogy milyen lenne, ha egy árva lélek sem várna minket a reptéren. Az utóbbi beigazolódott, megérkeztünk és tíz telefonhívásba, plusz fél óra metrózásba került mire megpillanthattuk a karakterünk alkotóját. J
Olyanok voltunk, mint a rég nem látott barátok, megöleltük egymást és innentől egészen a turné végéig a szabadidőnket is velük együtt töltöttük.

Melyik volt a legemlékezetesebb pillanat a „könyvturnén”?
Legemlékezetesebb pillanatot nem lehet említeni, mert akkor az első pillanattól az utolsóig leírhatnám a turné minden percét.

Mennyire volt előkészítve a könyvtrailer forgatókönyve? Hány napig forgattatok?
Minden egyes momentuma előre meg volt tervezve a forgatásnak. Volt olyan hogy 10 perc alatt felvettünk egy jelenetet, de olyanra is volt példa hogy közel három órán keresztül „kellett” csókolózni.  Két napon keresztül forgattunk, de az nagyon intenzíven zajlott.

Beleszólhattatok a jelenetek alakulásába, vagy teljes mértékben a rendező és Jen irányított?
Természetesen a forgatókönyv szerint próbáltuk eljátszani szerepünket,  de az érzelmeinkkel tudtuk igazán gazdagítani a jeleneteket. 

Ruhákat ők adták, vagy sajátban voltatok?
Az első pár napban beszereztük a forgatáshoz kellő ruhadarabokat, illetve mi ruhatárunkból is került kiválasztásra pár darab.

Sokan emlegették a „Laptop scene”-t. Mesélnétek egy kicsit erről? Miért olyan különleges ez?
Laptop scene. Szóval ez az a jelenet, amire mindenki várt és a legösszetettebb feladat volt felvenni. Sokat nevettünk, mert különböző speciális effekteket csempésztek bele a jelenetbe. Igaz, hogy csak ketten látszunk a felvételen, de további három ember közreműködésével szó szerint mozgott körülöttünk a világ. Ugyanis Deamonnak természetfeletti ereje van, ezért volt szükség ezekre a hatásokra, amiken rengeteget nevettünk, hisz volt, hogy ezek a pillanatok balul sültek el, amiről külön készült egy összeállítás.

Ha minden igaz, akkor az Opal borítója most készült.  Hogy lehet az, hogy a hajad hosszú a képen?
Több fotósorozat is készült, de valamilyen oknál fogva mégis egy régebbi képet használtak fel a borítóhoz.

Hetente bukkanak fel újabb borítók, amin Ti vagytok. Hogyan fogadjátok ezt?
Igazából az első pár reklámnál illetve könyvborítónál csodálkoztunk el nagyon, de mindig örömteli viszont látni magunkat egy-egy újabb reklámfelületen.

Sztella, te mennyire vagy féltékeny típus? Tiszteletben tartják/ tartották a rajongók, hogy egy pár vagytok?  
Oroszlán típus vagyok! A jegy magában foglalja, hogy a nő nem lát riválist. Engem büszkeséggel tölt el, ha partneremet mások is megnézik vagy összesúgnak a háta mögött, de vagyok annyira hiú, hogy ami az "enyém" az csakis az enyém lehet. A féltékenység az önbizalomhiányból fakad. Ha igazán szeret valaki mindig mellettem fog állni.

Volt olyan rajongó, aki csak velem, de legtöbbjük közös fotót akart készíteni velünk, mert azért így volt teljes a kép.
Amin meglepődtünk, hogy volt egy idősebb hölgy az egyik dedikáláson aki, nem mert odajönni hozzánk egy fotó erejéig sem, majd elsírta magát. Akárhogy győzködtük egyszerűen nem jött annyira izgatott volt, de egy dedikált könyvet elfogadott. 

Mindenki tiszteletben tartotta a kapcsolatunkat, számukra az volt a legnagyobb öröm, amikor az egész rajongótábor közös kérésére, egy Obsidian kötet mögött, (amit magunk elé tartottunk) elcsattant egy csók.
A dedikálásról sok képet készítettek az olvasók, amit még aznap feltöltöttek saját blogjukra és részletesen leírták az élményeiket a találkozóról.

Köszönjük a válaszokat! További sok sikert kívánunk Nektek!:-)

7 megjegyzés:

Rendszeres olvasók