KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. május 25., szombat

A postás csenget (40)

Ebben a hónapban egyáltalán nem akartam könyvet venni, hogy kicsit spóroljak a közeledő könyvhétre, de megint olyan akciók voltak, amiket nem lehetett kihagyni, plusz egy Lélektársak 2. megjelenés, amit mindenképp a polcomon akartam látni.

Könyvmolyképző Kiadó  meglepte az olvasókat egy hatalmas akcióval, rengeteg könyv van a közelgő gyereknap alkalmával leárazva, akár 80 %-kal. Egyszerűen nem lehetett kihagyni ezt a lehetőséget!
Nagyon régóta vágytam Scott Westerfeld Uglies sorozatára, most sikerült beszerezni a három eddig magyarul megjelent részt egy könyv áráért! Remélem a sorozat utolsó része, az Extrák is hamarosan megjelenik a kiadónál.

A kisebbik lányom polcára is vettem három könyvet, kicsit önző módon olyanokat, amiket én is olvasni fogok, ezek a következők:
Megpróbálkozom Elena Kedros Olimposz lányai sorozatával, az első rész a Kristálykönnyek címet viseli.
Felkeltette az érdeklődésemet Jessie Blair: Lina és az ördög medalionja című kötet, remélem izgalmas lesz, mint a címe.
Angie Sage Szeptimus sorozatának első része a Mágia, huh nagyon vaskos könyv 520 oldal, olyasmi mint a Harry Potter az ajánló szerint.
Kevin Brooks: Lucas című könyve is már régóta kinézett darab, sok kedves ismerős ajánlotta, hogy nagyon érdemes elolvasni. 
Fabrice Colin A különös Wilcox lányok sorozatának első része a London vámpírjai. A cím önmagáért beszél, főleg, hogy a viktoriánus Londonban játszódik, ami a kedvenc történelmi időszakom. 
A filmborítós Bel Ami pedig nem hiányozhat a polcomról! 

A Jaffa Kiadó újdonsága Rachel Vincent Sikoltók sorozat második része a Lélekmentők. Már olvastam is, hamarosan jön a bejegyzés róla.
Joss Stirling Lélektársak sorozatának is megjelent a második része  a Manó könyvek Kiadónál. Ezt is elolvastam már, a Phoenix értékelése még ma felkerül.
A Móra Könyvkiadó adta ki tavaly L. I. Lázár Rejtőző kavicsok című könyvét, ami most szintén akciós volt a gyereknap alkalmából, hamarosan sorra is kerül, csupa jókat olvastam róla.

Legközelebb a 84. Ünnepi Könyvhéten  vásárolok majd könyveket, nagyon sok újdonság jelenik meg, a listámat már elkezdtem összeírni.

Folyt.köv.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók