KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. július 21., vasárnap

Könyves Álompasik Párbaja 2013


Elérkezett a mi fordulónk!!! 
Tudom jól, hogy Travis Maddox nem igényel bemutatást, hiszen nincs olyan olvasó, aki a Gyönyörű sorscsapást olvasva ne szeretett volna belé. Az új olvasók és a hezitáló szavazók kedvéért íme egy kis összefoglaló:



Travis Maddox

Innen ismerheted: Jamie McGuire:  Gyönyörű sorscsapás 

Természetfeletti státusza: 100% ember

Kampányvezér:  Kelly és Lupi

Nem kell több, csupán egyetlen pillantás, amit Travis Maddoxra vetsz, és máris érzed magadban azt a bizonyos bizsergést, ami akkor kúszik a bőröd alá, amikor egy igazi alfa hímmel találkozol. Elég egyszer a gyönyörű barna szemeibe nézned, és totál elfelejted, ami addig az eszedben járt. A szemed akaratlanul siklik lejjebb, meglátod a tetovált, izmos karjait -gondolatban már téged ölelnek -, végigjártatod a szemed a hasizma minden egyes kockáján, és pillantásod megáll a farmerja gombjánál  (szerencsés esetben). 

" – Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, amíg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled egyedül az ágyban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek, Galamb."

Láthatod, ő az álompasi, tetőtől talpig tökéletesen izgalmas jelenség! De ne ragadjunk le a külsőségeknél, Travis tulajdonságai nem merülnek ki a remek megjelenésében.
Ő egy rendkívül védelmező típus. Szereti biztonságban tartani azt, ami az övé. Szeret megadni mindent annak, akit szeret, a költségek nem számítanak. 


"– Tudom, hogy totál el vagyunk cseszve, oké? Ösztönösen cselekszem, indulatos vagyok, és te úgy fel tudsz bőszíteni, mint senki más. Az egyik pillanatban úgy viselkedsz, mintha gyűlölnél, a másikban szükséged van rám. Soha, semmit nem tudok úgy csinálni, ahogy kell, és nem érdemellek meg… de a francba is, szeretlek Abby! Jobban, mint az életben valaha is bárkit vagy bármit. Amikor mellettem vagy, nincs szükségem piára, vagy pénzre, vagy verekedésre, vagy egyéjszakás kalandokra… nincs szükségem másra, csak rád. Csakis rád gondolok. Csakis rólad ábrándozom. Te vagy, akit akarok."

Imádja a családját, apja és a testvérei sokat jelentenek neki. Korán elveszítette az édesanyját, indulatos természete talán ebből a mély fájdalomból ered. Ő egy igazi harcos, aki négy fiútestvérrel verekedve küzdötte át magát a gyerekkoron, volt ideje megedződni, és mára már jövedelme nagy részét a titkos bunyókon szerzi.


" – A következő harcosunkat nem kell bemutatnom, de azért mégis megteszem, mert kitör tőle a frász! Reszkessetek, fiúk, és dobjátok le a bugyitokat, lányok! Íme Travis „Veszett Kutya” Maddox!
Amikor a terem túlsó felében egy ajtónyílásban feltűnt Travis, valóságos hangorkán tört ki. Meztelen felsőtesttel, lazán és közönyösen jött be. Úgy sétált a körbe, mint aki munkába megy. Szikár volt, tetovált bőre alatt izmok húzódtak össze, ahogy ökleit Marek bütykeihez érintette."


Szabadidejében szeret kedvenc motorján száguldozni és a gondolataiba merülni. Mert ne higgyétek, hogy üresfejű ez a szexi srác. Nagyon okos, jók a jegyei,  szeret tanulni, és nem okoz problémát neki, hogy önzetlenül segítsen a tanulásban Abby-nak.
Travis  állandóan harcol.. A küzdőtéren harcol teljes erőbedobással az ellenfelével, igazi adrenalin löketet adva az olvasónak is,  ugyanakkor harcol belül is, saját magával, mert sokáig nem tudja elhinni, hogy Abby megadhatja neki azt, amire szüksége van. Mindent. 

Szüksége van minden szavazatra, gyerünk, tedd boldoggá, nyomd a gombot, mert Travis a legjobb!!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók