KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. szeptember 7., szombat

BLOGTURNÉ KLUB - Jönnek az őszi újdonságok

Izgalmas szervezés előzte meg ezt a bejelentést, de minden fáradtságot megért! Örömmel tudatom veletek, hogy megalakult a Blogturné Klub. Mit is jelent ez?  Gondoltam egy nagyot és összegyűjtöttem néhány bloggert, akik vállalták a felkérést, hogy blogjukkal részt vegyenek a frissen megjelenő könyvek előolvasásában és értékelésében. Külföldi példák alapján egy-egy könyv köré felépítünk egy turnét, ami azt jelenti, hogy meghatározott idő alatt (általában egy hét) mindenki a saját blogján,  megadott napon közzéteszi a kritikáját, kiegészítve néhány extra információval és közös nyereményjátékkal. Miért jó ez az olvasónak? Több véleményt is olvashattok megjelenés előtt az adott könyvről, többféle stílusban, sok sok plusz érdekességgel fűszerezve. Ráadásként nyereményjátékok is kapcsolódnak a turnéhoz, nem csak könyvekkel készülünk, hanem például könyvjelzőkkel és olyan meglepetésekkel, amiket előre nem árulhatok el. Természetesen vannak könyvek, amiket különösen nagy várakozás előz meg részünkről is, pl.: Jus Accardo: Touch, ezeknek a könyveknek az esetében extra nyereményeső várható, olyan relikviákkal, amikért mi is mindent megadnánk.

Az első blogturné a mai napon el is kezdődik:

Sarah J. Maas:  Üvegtrón  (Throne of Glass) című  debütáló kötete szeptember 18-án jelenik meg itthon  a Könyvmolyképző Kiadónál. Kilenc blogger mutatja be nektek Celaena Sardothien, Adarlan legjobb bérgyilkosának izgalmas történetét.

Szeptember 7-től 15-ig minden nap más blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve minden állomáson bemutatásra kerül egy-egy fontos karakter és néhány érdekességet is megtudhattok, ha velünk tartotok.

Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és a szereplőkről, de nyerhettek is! A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából, a turné végén kisorsolunk 3 (!) példányt az Üvegtrónból, illetve öt darab csodaszép Üvegtrónos könyvjelző is gazdára talál majd a turné végén!

Az alábbi linkek naponta frissülnek majd, hogy könnyebben nyomon tudjátok követni a turnét.



9. 09/15 Függővég - Ismerd meg Celaenat!

Várunk sok szeretettel a turné minden állomásán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók