KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2014. március 2., vasárnap

Borító Extra - Újra indul a vadászat

Elrepült egy év, amióta utoljára jelentkeztem ezzel a rovattal...

Korábban leginkább különböző témák köré csoportosítva válogattam  a borítókat, ezután javarészt a frissen közzétett csodákat szeretném megmutatni. Mint tudjátok, tőlünk nyugatabbra a normál megjelenéstől az óriási hype-ig terjedhet egy-egy könyv beharangozása. Ennek megfelelően nem ritka, hogy a kérdéses könyv borítóját akár egy évvel a megjelenés előtt láthatják a leendő olvasók.  Az átlagos azonban a megjelenés előtt fél évvel történő "cover reveal". Nem kérdés, hogy egy jól eltalált borító mennyit segíthet egy könyv eladásában!

Az utóbbi napok, hetek alatt a következő könyvek borítói indították be a fantáziámat:


Lia Riley  Off the Map sorozata nyár végén indul, augusztus 5-én jelenik meg az első rész Upside Down címmel, majd október 7-én követi a Side Swiped, és december 2-án zárul az Inside Out-tal. New Adult realista sorozat lesz, és a borítókat nézve, nálam biztosan olvasós!

 

A következő borító J. Sterling új könyvéről kacsint rám, Seeing Stars a címe, szintén New Adult megjelenés lesz március 14-én. A szerzőt a Perfect Game sorozatból ismerhetjük. 

A borítón szereplő srác megtévesztésig hasonlít egyik kedvenc színészemre, Josh Hartnett-re, mit gondoltok?








Ezen a héten látott napvilágot Melissa Landers sorozatának második borítója az Invaded. Őszintén szólva az első rész, az Alienated  fantasztikus borítója után nem vagyok elájulva, többet vártam. 

Annyit látok, hogy a fiú és a lány bolygót cseréltek, és a virágok eltűntek a mezőről. 
Úgy érzem, van esélye a magyar megjelenésnek, hiszen ez is egy új trend, az idegenek és a földi emberek találkozása-szerelembe esése most divatos téma, lásd a vadiúj CW sorozatot: a Star Crossed  Matt Lanter főszereplésével  igen népszerű.





J.A. Redmerski felnőtteknek szóló romantikus thriller sorozatának harmadik borítója is a héten jelent meg. A The Swan and the Jackal a véres kézzel és az injekciós tűvel hátborzongatóra sikerült. A Gyilkosok Társaságában sorozat remélhetőleg hazánkban is megjelenik majd, hiszen Redmerski A soha határa könyvével már beírta magát a kedvenc szerzők közé.

Többféle borítóval jelent meg ez a  sorozat, nekem ez a változat tetszik a legjobban. A téma egyértelmű, a vér mennyisége a borítókon elviselhető.


Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók