KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2015. december 3., csütörtök

Laurelin Paige: Found in You - Sehol se talállak (Fixed #2)

Alaya és Hudson története folytatódik! A Libri kiadó jóvoltából jelent meg Laurelin Paige, Fixed-sorozatának második része, a Found in You - Sehol se talállak című kötet. Ennek örömére a Blogturné Klub hat bloggere háromnaponta, különböző állomáson teszi közzé bejegyzéseit. Természetesen, ahogyan lenni szokott, sok érdekességet is találtok a könyvvel kapcsolatban és ha velünk játszotok, tiétek lehet az egyik példány!

Kiadó: Libri 2015. november
372 oldal
Fordította: Horváth M. Zsanett
Goodreads: 4,28
Besorolás: adult, erotikus, romantikus

 Alayna Withers sötét titkot őriz: megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Titokban szemmel tartja, megszerzi a híváslistáját, kilesi az e-mailjeit. Hudson Pierce multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog. Kettőjük kapcsolatát a szenvedély és a testiség hatja át, de Alayna többre vágyik. Szerelmet, bizalmat, megbecsülést akar. Hudson azonban próbára teszi a türelmét, és amikor a lány úgy határoz, hogy megkörnyékezi az egyetlen nőt, aki látszólag mindenkinél jobban ismeri Hudson múltját, sötét, vad és veszélyes területre téved. És a tét immár nem csak Hudson szerelme…

Laurelin Paige a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestseller-szerzője.
-A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban
-Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben
-Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve
-A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike
-A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több jó értékelést kaptak

Műfajában elég jónak értékeltem a sorozat első részét (bejegyzés itt) és nincs ez másként a második résszel sem. A történet pontosan ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, Hudson meghívja magához Alayna-t az otthonába, ahová még egy barátnő se tehette be a lábát. A lány kellően el is van ájulva ettől, ahogy az olvasó is, mert természetesen többmenetes ünneplés alakul ki közöttük. A két szerelmes nem igazán bír elszakadni egymástól, és a pár oldalankénti vad szexek között lassan elindul a további történetszövés.
Próbálnak mindketten megfelelni a másiknak, de ez roppant nehéz, ha nem őszinték egymáshoz maximálisan, ha rögtön titkokkal indulnak.
Hudson múltját megismerni szerintem egy olvasónak sem könnyű, annyira elképzelhetetlen, hogy valaha egy jégszívű manipulátor volt, ami szöges ellentéte a mai énjének. Ami a birtoklási mániáját illeti, abban viszont erős túlzásokba esik most is, az én nézeteim szerint, de biztosan akad olyan, akinél ez még nem üti ki a biztosítékot. Ő egy pszichikai eset volt a múltban, ezt nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni, hiába vett 180 fokos fordulatot a habitusa. Mégis annyira édes tud lenni, amikor tanulja lépésről lépésre, milyen igazán szeretni és szeretve lenni, hogy összességében nem tudok negatív véleménnyel lenni róla. Erősebb volt a szememben a mai énje, én nagyon bírom, ha egy pasi ennyire tud szeretni.

Alayna-ban becsültem, hogy megpróbál nem beleesni a múltbeli hibáiba, bár nem nagyon megy neki az elején, de azért ő is fejlődést mutat. Nehezen hiszi el, hogy valóság lehet ez a szerelem, és Hudson tényleg nem csak játszik vele, hanem valósak az érzései. Bár azt a bizonyos "négybetűs" szót az istennek sem tudja kimondani.
Meg kell  tanulniuk bízni egymásban, befejezni a titkolózást, mert az egyik hazugság szüli a másikat, és ebbe csak bukni lehet, mindkét fél csakis sérülhet.
Azt már az első részben megtudtuk, hogy Hudson anyja ellenszenvesen viselkedik a lánnyal (és ez akkor még nagyon finoman fogalmazott mondat), várható volt, hogy az intrikái csak fokozódni fognak a nyíltan felvállalt kapcsolat láttán. De teljes mellszélességgel ott van Celia is, akinél nem létezik rosszindulatúbb nő. Persze jól titkolja a sötét oldalát, sikerül a lány bizalmába férkőznie, így még nagyobbat tud ütni a szemétsége.
Az első résznél is ugyanezt éreztem az írásmódról: nagyon jó a szerző stílusa, élvezhetőek a karakterek, a párbeszédek reálisak, és nem utolsósorban az írónő fő erőssége az erotikus jelenetek írásában csúcsosodik ki. Jó volt a nagy csavar is a regény vége felé, részben sejthető, de meg voltam vele elégedve. Nehéz volt letenni a könyvet az olvasás során, eléggé faltam az oldalakat, de még inkább lehengerelne a regény, ha beleláthatnék Hudson fejébe is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a befejező részben megszánja-e a szerző az olvasókat, legalább néhány fejezet erejéig. Jövő tavasszal kiderül, addig is szívből ajánlom ezt a sorozatot Hölgyeim!

Borító: Szexi
 
Kedvenc karakter: Hudson

Szárnyalás: Könyvtár, saját könyvtár

Mélyrepülés:  -

Érzéki mérce: Súlyosan korhatáros !! 18+

Értékelés:


Extraként nézzétek meg a könyv trailerét a SchmexyGirl BookBlog tálalásában:

Nyereményjáték

Alayna és Hudson kapcsolata kissé sötét és titokzatos. A lány már megszállottjává válik Hudsonnak. Mi viszont nem csak ilyen könyveket ismerünk, hanem filmeket is.
Mostani játékban képek alapján és némi utalás alapján az a feladatotok, hogy kitaláljátok, melyik könyv alapján készült filmből van a képkocka. Minden esetben magyarul megjelent mű társul.
Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére a megküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

A hatodik állomás kérdése: A képen egy filmes jelenetet láthattok, mely  könyvadaptációból készült, erről  a regényről írtam az idei  Budapest Pride blogtuné alatt. Keressétek vissza!
a Rafflecopter giveaway
A blogturné állomásai:
11.18. - Kristina blogja
11.21. - Deszy könyvajánlója
11.24. - Insane Life
11.27. - Angelika blogja
11.30. - CBooks
12.03. - Kelly & Lupi olvas 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók