KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. május 22., hétfő

Cover Reveal: Ashley Carrigan: Árnyjátékos

Az idei Könyvhétre jelenik meg Ashley Carrigan új regénye a Könyvmolyképző Kiadó Rázós könyvek sorozatában  Árnyjátékos címmel. A blog rendszeres olvasói tudják, hogy Ashley könyveiért évek óta rajongok, és kimondhatatlanul örülök, hogy sikerül végre az igazi nagyközönség elé lépnie. Én az eddig általam olvasott 10 regényét egytől egyig nagyon szerettem. A legjobban a Morwen sorozat áll közel a szívemhez, igazi, vérbeli vámpíros sorozat, olyan karakterekkel, akiket egyszerűen nem lehet elfelejteni, veled élnek tovább, még ha vége is van a sorozatnak.
Az Árnyjátékost volt szerencsém előolvasni, és csak ajánlani tudom! Hamarosan blogturné is érkezik a történethez!  

Íme a fülszöveg:

Gillian, a nagyszerű üzletasszony, férje halála után pengeélen egyensúlyozik az elit társaság úri gengszterei között.
Pihenésképp erotikus kalandba kezd egy jóképű férfi luxusprostituálttal, Nickkel, hogy némi színt vigyen a stresszes mindennapokba. A férfi vonzó, beváltja a hozzá fűzött reményeket, de van egy titka…
Közben felbukkan egy rejtélyes alak, aki a háttérből irányítva az eseményeket sorra meghiúsítja Gillian ígéretes üzletkötéseit. Nem csak meglopja, de az áldozatoktól sem riad vissza, hogy elérje a célját.
Gillian a lengyel gengsztervezérrel belekeveredik egy kínos üzleti fiaskóba, és együtt kell megtalálniuk a titokzatos rosszakarót, ha életben akarnak maradni.
Vajon Nick és az arctalan rivális ugyanaz a személy?
Az Árnyjátékosban senki sem az, akinek látszik, és senki sem játszik nyílt lapokkal.
Kételyek, váratlan szövetség, árulás, hűség és szenvedély… Ez adja a vérbeli romantikus-erotikus regény esszenciáját, hogy kellően bizsergető élményt nyújtson.


Ha tagja vagy a Molynak, tedd kívánságlistára!  https://moly.hu/konyvek/ashley-carrigan-arnyjatekos




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók