KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. június 6., kedd

Ashley Carrigan: Árnyjátékos


A Könyvmolyképző Kiadó jelenteti meg Ashley Carrigan: Árnyjátékos című regényét az idei könyvhétre. A történet nem véletlenül kapta meg a Rázós könyvek besorolást, jó adag erotikával fűszerezett, izgalmas, kalandos történet vár az olvasókra. Hét állomásos blogturnéra indulunk, ahol elolvashatod a különböző véleményeket a könyvről és egy interjút a szerzővel. Ha velünk játszol, esélyed lesz megnyerni a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

Könyvmolyképző Kiadó 2017. június 08 - Rázós könyvek
272 oldal
Besorolás: erotikus, romantikus, kalandregény


Szeress, ​ha mersz!
Gillian, a nagyszerű üzletasszony, férje halála után pengeélen egyensúlyozik az elit társaság úri gengszterei között.
Pihenésképp erotikus kalandba kezd egy jóképű férfi luxusprostituálttal, Nickkel, hogy némi színt vigyen a stresszes mindennapokba. A férfi vonzó, beváltja a hozzá fűzött reményeket, de van egy titka…
Közben felbukkan egy rejtélyes alak, aki a háttérből irányítva az eseményeket sorra meghiúsítja Gillian ígéretes üzletkötéseit. Nem csak meglopja, de az áldozatoktól sem riad vissza, hogy elérje a célját.
Gillian a lengyel gengsztervezérrel belekeveredik egy kínos üzleti fiaskóba sodródik, és együtt kell megtalálniuk a titokzatos rosszakarót. Főként, ha életben akarnak maradni.
Vajon ki kicsoda? Lehet Nick és az arctalan rivális ugyanaz a személy?
Az Árnyjátékosban senki sem az, akinek látszik, és senki sem játszik nyílt lapokkal.
Kételyek, váratlan szövetségek, árulás, hűség és szenvedély…
Ez adja a vérbeli romantikus-erotikus maffiaregény esszenciáját, hogy kellően bizsergető élményt nyújtson.
Élvezd ki!

Ashley Carrigan nagy kedvencem, ezt a régebbi olvasóim nagyon jól tudják, több éve már annak, hogy felfedeztem és megszerettem a történeteit. Időnként írtam egy-egy kommentet a blogjára az új fejezetek alá (mert akkor még fejezetenként kaptuk Morwen történeteit), így lassan megismerkedtünk, mint olvasó és mint az ÍRÓ, akire felnézek a mai napig is. Soha másnál nem tapasztaltam még ennyi ambíciót és kitartást, mint nála. Szerencsére ez a kimeríthetetlen írni vágyás jó nagy adag tehetséggel is párosul. Tudjátok milyen hosszú várakozás előzte meg ezt az igazi nagykiadós megjelenést? Évekbe telt, de mindent megért. A Publionál korábban megjelent műveket ezzel természetesen nem becsülöm alá,  bőven vannak ott is gyöngyszemek, mint bármely magánkiadásban, de az igazi, széles nagyközönség felé mégiscsak most kapott zöld utat a szerző. Volt azért ennek már előszele, például a Két lépésre a mennyországtól című könyv igen szép sikereket ért el az eladási listákon.
De térjünk az Árnyjátékosra!  Ashley híres a remek női karaktereiről, most is ez volt az első dolog amit kijegyzeteltem az értékeléshez, Gillian, a 35 éves alvilági üzletasszony életébe csöppen az olvasó. A nő már hat éve özvegy, és nem önszántából köt bűnözőkkel üzletet, a férjétől örökölte meg a céget, aki évekkel korábban gondoskodott a kiképzéséről üzleti és magánéleti téren is. Gillian meg tudja védeni magát a kétes ügyletekben éppúgy, mint a fizikai küzdelmekben. Egy valami nincs az életében, és az a szex, párkapcsolatban vagy anélkül. Véletlennek tűnik Nick felbukkanása, aki pénzért kínálja a garantált kielégülést, Gillian úgy gondolja, egy próbát megér. Ennél a pontnál figyelmeztetlek kedves olvasó, hogy ez nem egy kifejezetten erotikus történet. Szóval, ha olyasmire vágysz, mint a szürke átiratok, akkor ez nem neked való. Semmi szélsőséges kilengés nincs, csakis érzékien megírt, árnyaltan grafikus leírásokkal tálalt szex.
Imádtam Gillian gondolatait olvasni, mert ne képzeljétek, hogy nem vívódott sokat ezen az egész szituáción, amibe sok-sok hezitálás után beszállt. Lefektették a szabályokat, nincs csókolózás, nincsenek érzelmek, erre egyiküknek sincs szüksége.
Közben az alvilági élet is zajlik, ráadásul sok bosszúsággal, eltűnt szállítmányok, egymásra terelt gyanúsítások, üzletfelek kijátszása mindennapossá válik. Valaki munkálkodik Gillian ellen, és természetesen olyan valaki, akire sosem gondoltál volna.
A történetet E/3-ben végig Gillian szemszögéből látjuk, ami hozzám nagyon közel hozta a karaktert.
Ő egy nagyon erős nő, megedzették az egyedül töltött évek, az esze vág, teljesen egyenrangú partnerként áll helyt a férfiak világában. Tetszett, hogy próbál kiegyensúlyozott lenni, igyekezett a megszerzett nyereségből kompenzálni például névtelen jótékonykodással, de ha épp arra van kedve és megengedheti magának, akkor igénybe meri venni egy selyemfiú szolgáltatásait. Ó, de azok a pirulások! 
Nick... remekbe szabott férfi, kívül-belül jól felépített a karaktere. Nagyon jól játszotta a szerepét, és igazán sajnáltam bizonyos részeknél. El tudom képzelni a munkatársak vaskos tréfáit! 
És aki még a titkos kis szerelmem volt, az Dennis, a testőr. Megtestesítette a megbízhatóságot, és ez az, amire Gilliannak szüksége volt. A lengyel pasi nekem meglepetést okozott, nem vártam tőle, hogy ennyi pozitívumot kap a karaktere. 
Abby, a volt sógornő ideggyenge karaktere nekem halvány lett kissé, megérdemelt volna egy még nagyobb zűrt, valami tragikusabbat, de a végén a főkonfliktus fényében már nem vagyok ebben annyira biztos. Elég nagy volt így is a feszültség. A bosszúállás módszere engem teljesen odavágott, amit Gillian ellen akartak alkalmazni. Sajnos történt már ilyesmi és egyszerűen nem tudok ennél brutálisabb módszert elképzelni egy nő ellen.
Összességében nem egy átlagos erotikus regényt olvashatsz az Árnyjátékost a kezedbe véve. Az izzasztóan erotikus jelenetek nem nyomják el a történet cselekményszálát, egy gyönyörű üzletasszony küzdelmét  az alvilági körökből való kiszállása érdekében. Hosszú időn át tervezett apró lépésekből álló folyamat ez, amibe egy ismeretlen beletenyerel, és Gilliannak nincs más választása, meg kell küzdenie vele, ahogy a saját érzelmeivel is, melyek a feketeözvegységből szabad nővé  varázsolják. 
Felnőtt olvasóknak ajánlom, nagyszerű kikapcsolódásban lesz részetek!

Borító: Merész, érzéki, sokat sejtető, telitalálat!
 
Kedvenc karakter: Nick, Gillian, Dennis

Szárnyalás: Aspen

Mélyrepülés:  -

Érzéki mérce:  Erotikus könyvről beszélünk, bár nincsenek szélsőségek, izzasztó jelenet annál  több!

Értékelés:



Játék:
  
Ashley Carrigan könyveinek borítóiból válogattunk a játékhoz. Egy-egy részlet alapján kell kiderítenetek a könyvek címét, és beírnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába. 
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

06.06 Kelly és Lupi olvas
06.08 Lizzyke olvasókuckója
06.10 Betonka szerint a világ
06.12 Insane Life
06.14 Sorok között
06.16 Deszy könyvajánlója
06.18 Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók