KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. október 31., kedd

2017 HALLOWEEN Blogturné Tag



Üdvözlet minden szellemnek, ghoulnak, vámpírnak, boszorkánynak és minden egyéb entitásnak a Blogturné Klub újabb szellemes Halloween turnéján.

Idén egy egyszerű, de nagyszerű vicces kis BTK halloween taggel készültünk, melyben a Halloweené és a BTK tagoké a főszerep. Kövesd az egész napos turnét és tudd meg mennyire bízunk mi egymásban Halloween éjszakáján, kit minek öltöztetnénk be, és, hogy szerintünk ki hogyan töltené az éjszakát.Tarts velünk, ha mersz és játssz velünk könyves ajándékokért!

BTK HALLOWEEN TAG



1) Ki az a BTK-s tag, akinek oldalán bátran szembeszállnál Pennywise-al?
Azt a személyt mondom, aki azonnal az eszembe jutott - Andi ;). "Harcoltunk" már párszor egymás oldalán és tudom, hogy benne 100%-ig megbízhatok. Nem ijed meg a saját árnyékától és ha kell visszajön megmenteni is akár:) Ketten együtt bárkit / bármit legyőznénk:).



2) Melyik BTK-s tag halloween jelmeze lenne a) legijesztőbb, b) legviccesebbek c.) leggázabb
Legijesztőbb? Fummie :)
Legviccesebb? Rami - ahogy Jack Sparrowt improvizálja kalózjelmezben :D.
Leggázabb? Szerintem olyan nincs. Bárki, aki beleöl egy kis időt is abba, hogy jelmezt készítsen, az nem lenne gáz. Bár, ha az én jelmezkészítő képességeimet vesszük... valószínűleg én nyerném ezt a címet:).

3) Ki az a BTK-s tag, akitől soha nem mernél elfogadni cukorkát? 
Andi... az életemet rá merném bízni, de cukorkát tuti nem fogadnék el tőle :D. Tuti valami hányásízű cukorkát adna, aztán jót röhögne rajtam:).


4) Melyik BTK-s taggal mennél Halloweeni cukorka gyűjtésre?
Az összessel. Hatalmas móka lenne, rengeteget röhögnénk, mindenkit halálra rémisztgetnénk és  dugig tömnénk magunkat édességgel. Alig várom, hogy ez egyszer megvalósuljon:)))).

5) Ki az a BTK-s tag, aki inkább ijesztegetné a gyerekeket, mintsem csokit adjon nekik?
Fummie! 

6) Melyik BTK-s tag szervezné a legőrültebb bulit?
Andi és Toffy. Párszor már szemtanúja voltam, hogy chaten mire képesek együtt, így azt hiszem, nem járok messze a valóságtól, ha azt mondom olyan bulit szerveznének, ami sokáig beszédtéma lenne:))).

7) Milyen (könyves/egyéb) jelmezbe öltöztetnéd a többi BTK tagot?
A teljesség igénye nélkül kiemelnék pár tagot:)
Rami - kalóz. Amennyit én hallottam őt áradozni Jackről, csak és kizárólag ebben a jelmezben tudnám elképzelni:)
Andi - Deadpool vagy esetleg Harley Quinn. Az elsőért tudom, hogy odavan - bár picit lükén nézne ki egy férfi jelmezben:), a második viszont kifejezetten az ő karaktere - soooorrrry my guardian friend :D.
Deszy - tudom, ezt már unalomig ismételve olvashatjátok, de Árnyvadász. Ha az ő neve elhangzik, semmi más nem jut az eszembe:).
Toffy - valami japán figura, de abból is a halálosabb vagy valami nagyon őrült kivitel. Sajnos nem vagyok otthon ebben a műfajban, de pl a Chihiro szellemországban rajzfilmből az Arcnélküli tökéletes lenne neki:)
Kelly - angyal, ismerve, hogy mennyire imádja őket, őt csak ebben a szerepben / jelmezben tudnám elképzelni.


Nyereményjáték:
Az idei Halloweeni turnénk nyeremény játékában 3 db könyvet sorsolunk ki. Az, hogy melyik ez a három könyv, úgy gondoltuk legyen titok, azt viszont eláruljuk, hogy három szörnyen jó meglepetésről van szó (nem feltétlen horror a könyveket azok között soroljuk ki, akik az alábbi feladatot hibátlanul teljesítik:
Párosítsátok össze az alábbi Halloween tököket a turnéban részt vevő BTK tagokkal, vajon ki melyik tököt faraghatta? *a képek illusztrációk, valójában nem mi faragtuk őket*

Kizárólag csak Magyarország területére postázunk. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Pennywise

Kylo Ren

Acheron

Jack Sparrow



A blogturné további állomásai:
Kelly & Lupi olvas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók