KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. december 14., csütörtök

Sophie Jackson: Egy őrült pillanat - Egy font hús #2,5

A Libri Kiadó sok rajongó örömére megjelentette Sophie Jackson Egy font hús sorozatának kiegészítő novelláját Egy őrült pillanat címmel. Kat és Carter olyan élethelyzetekbe kerülnek, amelyre minden olvasó kíváncsi. Mi történt a lánykérés után, milyen a pár élete a boldogító igen kimondása után? Kövessétek végig a négy állomásos turnét és a játékunk során a helyes megfejtésekért cserébe 3 nyereménykönyvet sorsolunk ki a kiadó felajánlásában.

Libri Kiadó 2017. november
180 oldal
Fordította: Lukács Andrea
Goodreads: 3,83
Besorolás: romantikus

Kat Lane soha nem hitte volna, hogy beleszeret egy börtöntöltelékbe. Ám a sors útjai kifürkészhetetlenek. Most, immár Carter párjaként, az esküvőre készülődik.
Carter egyre vívódik: képesek lesznek megbirkózni a házasság, a család és a munka nehézségeivel… és ugyanakkor életben tartani a szenvedélyt is? S vajon hogyan fogja megállni a helyét apaként ő, aki mostoha körülmények között nevelkedett?
És hogyan alakul a barátja, a drogfüggő Max sorsa, aki találkozott Grace-szel, de el is idegenítette magától a lányt. Van még reményük a közös jövőre?

Szinte nem is tudok választani az Egy font hús sorozat három része közül, melyik is tetszett a legjobban. Mindegyik páros valamilyen szempontból kedvenc, de talán pont Kat és Carter emelkedik ki közülük, mert ők voltak az elsők, náluk szerettem meg a szerzőt, és a tiltott szerelem varázsa rám különösen hatott. Ezért is örültem, hogy egy fél regény terjedelme erejéig visszakapom őket, újra beleshetek az életükbe. A többieket sem kell hiányolni ám, feltűnnek a sorozat főbb szereplői itt is. Csodálom ezt a szoros barátságot, ami a srácok között van, törődnek egymással, aggódnak egymásért és a maguk eszközeivel meg is tesznek mindent a másik boldogulása érdekében, jó tanács mindig van a tarsolyukban.
Két részből áll a novella, az első a jegyesség bejelentéséről szól, ami Kat anyja miatt nem telik felhőtlenül. Ami számomra kiakasztó volt, hogy az anyuka igényelte volna, hogy tőle kérje meg Carter a lánya kezét. Tudom, hogy ez hagyomány, stb, de itt felnőtt emberekről van szó, akik együtt eldöntöttek valamit, nem pedig nagyon fiatalokról, akiknek ott van még a tojáshéj a hátsójukon. Én határozottan nem várnám el, hogy a 28 éves lányom kezét tőlem kérje meg a pasija, tiszteletben tartom a döntését.
Viszont a barátok ugratásai mindent vitt, ahogy Cartert cikizték, akit majd szétvet a boldogság.  Annyira jó volt ezt olvasni, és igen, Carter tettekkel is bizonyítja, mennyire tudja szeretni a szíve hölgyét. Szexi jelenetekből tehát nincs hiány.
A könyvecske második része a nászúttal kezdődik, sok gyönyörű európai helyen járnak, süttetik magukat és rengeteg időt töltenek "pihenéssel". Igen, kicsit nyálas kezd lenni a dolog, de mielőtt a cukormáz ellepné őket, egy apró tüske jelenik meg kettősük tökéletes boldogságában.
Kat épphogy csak érinti a gyerektémát, mire Carter valósággal rosszul lesz az idegességtől. Nem könnyen tudná feldolgozni ezt a lehetőséget, miután olyan csapnivaló gyerekkora volt, fogalma sincs, hogy állná meg a helyét apaként, főleg a múltjával a háta mögött. Később néhány meggondolatlan szó, és kipattan a dráma, de erről nem árulok el többet.
Nos, olyan kis cuki volt az egész könyvecske, imádtam olvasni a többiekről is, szeretem a szerző stílusát, ahogy megannyi humort visz a történetbe és persze sok-sok érzelmet. Egész másként is le lehetett volna zárni, de az utolsó jelenet számomra egy tíz oldalas szemöldökrángatás volt. Sajnos túl erőltetettnek éreztem, amit a valóságban nem tudnék elképzelni. Ezt leszámítva viszont nagyon ajánlom a könyvecskét, a sorozat rajongóinak pedig egyenesen kötelező!

Borító: Eredeti.

Kedvenc karakter: Carter

Szárnyalás:  Miért mindig pont éjfél?


Mélyrepülés: Az utolsó jelenet.


Érzéki mérce: Felnőtteknek szól, elég sok orgazmussal.

Értékelés:


Nyereményjáték

Mennyire ismeritek a szereplőket? Az állomásokon találtok egy-egy idézetet a sorozat könyveiből és tippelnetek kell, hogy melyik karaktertől származik. A könyv címét eláruljuk, hogy melyikből való.
A megfejtést írd be a rafflecopter doboz megfelelő sorába!
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

 "Szeretlek... A világon a legjobban." - Egy lépés feléd

a Rafflecopter giveaway

Állomás lista

12.10. Kristina blogja
12.12. Angelika blogja
12.14. Kelly & Lupi olvas
12.16. CBooks 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók