KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2018. július 28., szombat

Nyerj páros mozijegyet a Sötét elmék filmre!

2018. augusztus 9-től látható a mozikban a Sötét elmék című film, mely az azonos című regény adaptációja Alexandra Bracken tollából. Páros mozijegyet nyerhetsz a filmre, ha a bejegyzés végén helyesen kitöltöd a rafflecopter dobozt.
Természetesen mindig jó előbb a könyvet olvasni, most új, filmes borítóval beszerezheted ezen a linken a Maxim Könyvkiadótól:

MEGRENDELÉS

Kedvcsinálóként íme a fülszöveg:

Egy nap titokzatos betegség üti fel a fejét, mely a tizenéves gyerekeket támadja. A kór gyorsan terjed, és félelmetes pusztítást végez. Csak kevesen maradnak életben. Ám amikor kiderül, hogy a megmaradt fiatalok mellékhatásként különleges, de egyben veszélyes képességekkel rendelkeznek, megkezdődik a „rehabilitációs táborokba” gyűjtésük, ahol kutatók és orvosok dolgoznak azon, hogy a gyerekek újra egészségesek legyenek. Úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben megy, hisz az elnök fiát már meggyógyították. És bár a közvélemény úgy tudja, hogy ezeket a helyeket a gyerekek megmentésére hozták létre, valójában kegyetlen eszközökkel próbálják féken tartani őket. Ruby szintén túlélte a betegséget, így nála is megjelent egy képesség, amely talán mind közül a legveszélyesebb. És képtelenek uralni. Tízéves volt, mikor Thurmondba, a legkegyetlenebb táborba hurcolták. Az évek teltek, a napok egyformák voltak, és nem volt semmi remény, hogy egyszer majd kiszabadul. Ám egy nap az egyik ápolónő segítségével sikerül elmenekülnie, de hamar kiderül, hogy a nőben sem bízhat, így egyedül kell boldogulnia. Útközben találkozik Liammel, Charlesszal és Suzuméval, akik szintén táborlakók voltak egy másik városban. Közösen indulnak el, hogy megtalálják East Rivert, ami a szóbeszéd szerint az egyetlen biztonságos menedéket jelentheti a szökött gyerekeknek. Az út során Ruby és Liam egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ám amikor elérik az East Rivert, kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek látszik.

Beleolvashatsz az első 40 oldalba itt:    BELEOLVASÓ

Nézd meg a film trailerét! 



Válaszolj a kérdésemre (a fülszövegben megvan a válasz) és keresd fel a megadott facebook oldalakat! Sorsolás: Augusztus 11.
A mozijegyet a Cinema City mozikban lehet beváltani amíg műsoron lesz a film. A nyereményt a sorsolás után a Maxim Könyvkiadó postázza a nyertes részére. Csak azoknak érdemes játszani, akik be tudják váltani a mozijegyet, tehát van a közelükben Cinema City mozi.

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók