KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2020. december 5., szombat

Penelope Bloom: His Package - Megkapnám


A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Penelope Bloom Objects of Attraction sorozatának negyedik része  a Passion válogatás keretein belül. Vajon hogyan vélekedik a Blogturné Klub négy bloggere a His Package - Megkapnám regényről? Kövesd a blogturné állomásait és a játékunk megfejtéséért cserébe esélyes lehetsz megnyerni a regény egy példányát.
 
Maxim Könyvkiadó -Passion válogatás 2020.11.24.
224 oldal
Fordította: Stier Ágnes
Goodreads: 4,12
Besorolás: felnőtt, erotikus, chick-lit
 
A ​csomagja belecsusszant a ládámba.
Csillapodj, te perverz! A postaládámba.
Ja, és hogy kinek a csomagja? Persze ki másé, mint a dögös szomszédomé.
Most mondanám, hogy a francba… De őszintén: rég csusszant már bele bármi is a ládámba.
És bár ha választanom kéne, hogy kinek az életét mentsék meg, tízből kilencszer inkább egy macskát választanék, mint egy embert, de ez a pasi másnak tűnt. A folyosó túloldalán lévő lakásban élt, az a tipikus zárkózott, szép cipős típus volt, akinek olyan az illata, mintha egy Calvin Klein-reklámból lépett volna ki, és tuti fogselymezett is. A lényeg, hogy teljesen nyilvánvalóan ura volt az életének. Ő volt Mr. Tökéletes, és ha engem kérdezel, le kellene szállnia a magasból közénk. Vagy csak belém. A hosszú, vastag… Itt inkább abbahagyom ezt a gondolatot.
Miután megtaláltam azt a csomagot, egészen véletlenül valahogyan kinyílt, és hát nem volt más választásom, mint belenézni. Kiderült, hogy Mr. Tökéletes mégsem annyira tökéletes, ugyanis rejteget valamit. Ki gondolta volna?
Segítek: én gondoltam. Vagyis reméltem. És borzasztóan élveztem minden egyes másodpercét annak, ami ezután következett. Még a vibrátoraim társaságánál is jobban. Bár ez talán nem meglepő.

 
A Her Muffinnál már említettem, Lilithből mennyire jó főszereplő lehetne a következő könyvek egyikénél, s lám kívánságom teljesült, ő lett a hősnő.
Meg is lett az eredménye nálam Lilith főszereplésének, ha a Her Muffinnál visszaesést éreztem a sorozatban, azt most a  His Package helyrehozta, sokkal jobban tetszett ez a rész az előzőnél. Azért szót kell ejteni arról, hogy mennyire nem jönnek át azok a szójátékok, amik az angolban viccessé teszik a szöveget. Az egész csomagos dolog magyarul szinte egyáltalán nem kétértelmű, de aki egy picit átfordítja fejben angolra, máris viccesebbnek hat.

Lilith már kinézte magának az új szembeszomszédját, de valahogy nem volt alkalom megismerkedni vele. Most azonban a kézbesítő összekeverte a postaládájukat, és Lilith szexuális segédeszközét rejtő csomagját Liamhez dobták be, aki jelenleg Bob Smith álnéven rejtőzik.  A pasi csomagja, amiben az álnevéhez kapcsolódó iratai vannak, a lányhoz kerülnek, így miután kölcsönösen kibontják a csomagokat meg is van az ok a személyes beszélgetésre és a folytatásra.
Rögtön itt beszélnem kell Lilith személyiségéről, mert számomra ez volt az, ami elvitte a hátán a történetet. Imádom a szarkasztikus embereket, és ez nem csak a humorra terjed ki. Nagyon tetszik, ha valaki sosem rejti véka alá a véleményét, kimondja amit gondol, bármiről legyen is szó. Egyfajta brutális  őszinteség ez, ami többnyire szórakoztató, kivéve persze ha az ember a saját hibáival szembesül. Lilith pont ilyen és én imádtam a karakterét. Egy pillantással felméri a szembenálló embert, a megérzései kitűnőek, emberismeretből ötösre vizsgázna. Nagyon jó a problémamegoldó képessége, és William titkárnőjeként a világon mindenre fel kell készülnie. Jó volt belelátni a fejébe, kiderült, hogy bizony egyfajta bizonyítási kényszer mozgatja, a szülei nem bántak valami szeretetteljesen vele a nevelése során. Mivel nem fiúnak született, eleve nem tartották sokra az eszét, vagy hogy a tanulás által lehetne belőle valaki, inkább folyton a jó férjhez menésről beszéltek, és hercegnőnek próbálták nevelni. Hát mondanom sem kell, alig várta, hogy lepattanhasson otthonról. Most viszont saját erőből tanul, és hamarosan végez az üzleti főiskolán. Tetszett, ahogy a szerző végigvezette az úton, hogyan fogadja el, hogy ő is lehet boldog, egy ilyen kaliberű pasi oldalán is, mint Liam.

Liam, nos ő egy üzleti céget vezet harmadmagával, és évek óta egyre kevesebb időt szán a magánéleti kapcsolatokra, pedig milliomosként dúskálhatna a csajokban. Az első pillanattól tetszik neki ez a lány, és maga a helyzet is, hogy most hétköznapi emberként közeledhet hozzá. 
Bimbózó kapcsolatukat azonban tönkre akarja tenni Liam mostohatestvére, aki már évek óta meg akarja szerezni magának. Most is épp Celia miatt rejtőzködik, aki mindenféle hazugságot terjeszt róla. Liam egyébként éppen olyan szuperpasi, mint az előző részekben megismert főszereplők, igazából elérte az üzleti életben amit lehetett, épp itt az ideje, hogy megtalálja az igazit, hogy megállapodjon. Elég blablásan hangzik, és az is sajnos, semmi különöset nem láttam benne.
A kisregényben tehát Lilith és Liam kialakuló szerelme áll a központban, nagyon vicces, hangosan nevetős helyzetkomikumokkal, itt-ott korábbi szereplők felbukkanásával. Celia tisztességtelen ármánykodásaival kell megküzdeniük, aki egymás ellen akarja fordítani őket, de természetesen együtt  sikerül elérniük, hogy a puska visszafelé süljön el.
Szórakoztató volt a regény, bár néha soknak éreztem a szarságokat, és ezt most vegyétek szó szerint, többször is ment ezen a poénkodás. Engem az is zavart kissé, hogy baromi gyorsan történik minden, néhány nap/hét alatt eljutnak a nullától a célegyenesig. Celia abszolút megérdemelte a bosszút, ami filmbe illő jelenetsor volt és sírva röhögtem, de mégis valahogy mást vártam. Lehetett volna még egy csavar, vagy még nagyobb pofáraesés Celia részéről.
Az epilógusnak örültem, mármint annak, hogy beleláttam az első karácsonyukba, de a végső poén meglepett és megint csak nagyon elsietettnek éreztem. Ilyen rózsaszín cukormázat nem mindennap tapasztal az olvasó.
Mindent összevetve, pont azt adja a regényke, amiért a fiatalabb-idősebb háziasszonyok a kezükbe veszik, pár óra vicces, szexis kikapcsolódást, amiből minden vasárnap délután megérdemlünk egyet.
Kíváncsian várom a következő részt is.
 
Borító: Sorozathoz illő.

Kedvenc karakter: Lilith

Szárnyalás: Lehet hogy a korcsolyázás során Liam megütötte párszor a seggét, de az ezt követő jelenet szerintem feledtette vele a fájdalmait.

Mélyrepülés:  - 

Érzelmi mérce: Vicces és szexi.

Értékelés: 

Ha megtetszett, ITT megrendelheted!!!

 
 
Nyereményjáték
 
A sorozat rajongóinak kedvezünk a mostani játékkal! Minden állomáson betűket emelünk ki, amikből a sorozat egy-egy szereplőjének nevét tudjátok kirakni.
Nincs más dolgotok, mint beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába a keresztneveket.
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.
 
Állomások

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók