KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2024. január 10., szerda

Szabó Krisztina: Ezüsterdő - blogturné extra - borítótervek

 


A Könyvmolyképző Kiadónál megjelent Szabó Krisztina második regénye, az Ezüsterdő. Ennek örömére a Blogturné Klub tagjai bemutatják ezt a szerelemmel, titkokkal és mágiával átitatott modern mesét. A kérdés csak az, egymásba szerethet-e vadász és farkas?
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a történetet, és nyerjétek meg a kiadó által felajánlott regény egy példányát!

Könyvmolyképző, 2023
368 oldal
Besorolás: YA, ifjúsági, romantikus, fantasy

Egymásba ​szerethet a farkas és a vadász?

A mágikus képességekkel bíró Grosvenor-ház a kezdetektől fogva védelmezi az Ezüstvidéket és a környező országokat a farkas alakváltóktól. Ám az egykor nagy hatalmú családból napjainkra csupán ketten maradtak: Calluna és a nagymamája. Nem sokat tehetnek az ifjú Faelan király ellen, aki a trónra kerülését követően merész hódító hadjáratba kezdett. A farkasok jelentette fenyegetés nőttön-nő.
Amikor a farkaskirály házassági szövetséget ajánl, Calluna az otthona
és a szerettei védelmében kénytelen igent mondani. Előítéletekkel felvértezve száll le a repülőről a Lykon Birodalomban. Csakhogy Faelan egészen másnak bizonyul, mint hitte, és egyre nehezebb összeegyeztetni a kegyetlen uralkodó képét azzal a férfival, akit megismer.
Ráadásul nem elég, hogy vonzalom ébred benne az ellensége iránt, megdöbbentő családi titokra is bukkan Lykaiában. Mégis mi köze az ősének a farkasokhoz? És mi az a különös mágia, ami összeköti őt Faelannel?
Calluna kénytelen helytállni a veszedelmekkel teli, ellenséges udvarban, és fényt deríteni az igazságra, mielőtt minden, amit szeret, menthetetlenül odavész.

Merülj el ebben a szerelemmel, titkokkal és mágiával teli modern mesében!

Blogturné extra - borítótervek
Az írónő a Facebook oldalán megosztotta a regény borítóterv pályázatára érkezett műveket. Rengeteg, szebbnél-szebb terv készült, ezek közül mutatnék meg nektek párat, amelyekbe beleszerettem és amelyek közül bármelyiket el tudtam volna / el tudnám képzelni a regény borítójaként.

Calluna egy belevaló, gyönyörű, harcos Vadász, így azok a borítók jöttek be nekem leginkább, amelyek ezt tükrözték. A farkas szintén kellett rá, hiszen Faelan alakváltó farkas és számomra körülbelül hasonló erősségű karakter, mint Calluna. A kettőjük párosa pedig... na, azt majd az értékelésben kifejtem bővebben:).

A legtöbb borító, amelyek közül szinte választani se tudtam volna, mind Ambrus Reni munkái voltak:




Nagyon tetszett még Blaskó Levente borítóterve:


Ahogy Schneider Zsófia Anna munkája is nagyon megragadott:


És Dórié is (a vezetéknevét sajnos nem láttam): 


És volt három olyan borítóterv, ahol tervező nevet nem láttam, de nagyon tetszettek ezek is:


Természetesen azzal a terv is nagyon tetszett, amelyik a végső borító lett. Különleges, gyönyörű és figyelemfelkeltő! Ezeket csak az érdekesség kedvéért mutattam meg. Nektek melyik tetszik leginkább? 


Ha megtetszett, ITT megrendelheted!

Nyereményjáték:
Mostani játékunk során szeretnénk veletek is megismertetni az Ezüsterdő történetét. Ebből adódóan minden állomáson találtok egy, a könyv elejéből származó idézetet, csakhogy kissé hiányosan… Nektek nincs más dolgotok, mint elolvasni a regény beleolvasóját, és megkeresni a hiányzó szavakat, kifejezéseket, majd azokat beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


“Ezt a nyavalyás ________ is csak a nagymamám határozott utasítására vettem fel. Ha rajtam múlna, biztosan azt a ruhámat viselném, amiben az erdőt szoktam járni.”


a Rafflecopter giveaway

A blogturné további állomásai:
Január 10 - Kelly és Lupi olvas - Borítómustra
Január 11 - Hagyjatok! Olvasok!
Január 13 - Kelly és Lupi olvas
Január 15 - Readinspo
Január 18 - Dreamworld - Idézetek
Január 21 - Könyv és más
Január 23 - Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók