KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2011. október 22., szombat

KÖNYVBEMUTATÓ

2011. október 22. 15 óra

Budapest, A38 hajó

Részt vevő írónők és könyveik:


Spirit Bliss: Kígyók sziszegése
Benina: A Boszorka démona  Bíborhajú 2.
Szurovecz Kitti: Fényemberek  1. A fény hagyatéka

A Könyvmolyképző Kiadó rendezésében ma délután az A38 hajón végre a kezembe vehettem ezeket a várva várt könyveket. 
A kiadónak nem lehet panasza az olvasókra, tömegesen jelentünk meg,  legközelebb valamelyik sportcsarnokba fogunk csak beférni:) 
Klausmann Viktor vezette az interjúkat az írónőkkel, aztán mindegyik könyvből  Gáspár Kata színésznő olvasott fel egy-egy részletet. (tényleg olyan volt külsőre, mint Jane a Fényemberekből)

Ezután kezdődött a dedikálás, de olyan hosszú sor alakult ki, hogy egy órácskát inkább beszélgetéssel töltöttem, nagyon örülök, hogy személyesen megismertem Nyíri Esztert, Jurman Henriettát, Perlaki Gabit!


Szurovecz Kitti nagyon meglepett, a fülembe súgott valamit, legyen ez a mi titkunk, de rendkívül jólesett:) A Fényemberekből csak az első néhány fejezetet olvastam a neten, az is hónapokkal ezelőtt volt, úgyhogy tulajdonképp új lesz a történet, máris kezdem:) Angyalok, tudjátok, a kedvenc témám.

Spirit Bliss, alias Adri, profi az aláírással, a napocska nagyon ott van:)
Kaptunk gyönyörű könyvjelzőket is:)  Kell is a könyvhöz, a méreteivel elvitte a pálmát, 680 oldalas!!! (rájöttem a borító értelmére is)

Az Árnyékvilág után nagyon kíváncsi vagyok erre a könyvre, ami egy egészen független az előzőtől, tehát azok is bátran választhatják, akik nem olvasták még az írónő első könyvét.


Benina,  hálás vagyok az előolvasás lehetőségéért, igazán izgalmas volt olvasni a könyvet, mindenképp újraolvasom a véglegesített formát is!!  Imádom a borítót, visszaadja a könyv hangulatát, egy kicsit lázadó, kicsit misztikus, gyönyörű.

Kár, hogy olyan soká jön a következő rész, de  a könyvhétre minden bizonnyal megjelenik Benina újabb könyve  a Megsebzett Szabadság.



Következő könyvbemutató:  2011. november 19-én lesz, ahol két nagyon tehetséges fiatal hölgyre, Jurman Henriettára és Nyíri Eszterre vagyok kíváncsi.  Az Aposztróf-Corvin Irodalmi pályázatán Aby két novellája is nyerő lett: az Önzetlenül és az Összetörve, Stiga pedig a Vágta cíművel került be a megjelenő antológiába. Aby blogjába ITT  belenézhettek, Stiga blogja ITT található :)

3 megjegyzés:

  1. Áá! Én is ott voltam... Legközelebb írjunk ki egy eseményt molyon. :)

    VálaszTörlés
  2. OMG!!!! Volt a molyon esemény, azt hiszem... Merre voltál? Nem vagy rajta valamelyik képen a facebookosok képeinél?

    VálaszTörlés
  3. Pont a lányok asztalával szemben álltam a pultnak támaszkodva. Aztán amikor elkezdődött a felolvasás és páran elmentek, akkor leültem.
    Remélem legközelebb összefutunk. :)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók