KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. április 7., szombat

Sorozatok Szombaton (2)


A mai blogbejegyzés szóljon azokról a könyvekről, amelyek  részei egy-egy sorozatnak, és a rajongók nagyon várják a megjelenésüket lehetőleg 2012-ben!




Alexandra Adornetto: Lázadó (Halo #1)
IPC Mirror Kiadó
Kíváncsian várom ennek az angyalos sorozatnak az első részét, melyet a szerző 17 évesen írt. Pontos megjelenés is van, 2012. április 11.

Három angyal száll le a földre küldetéssel. De az nem a terv része, hogy az egyikük szerelmes lesz...
A mennyország három angyalt küld a Földre - Gábrielt, a harcost, Ivy-t a gyógyítót és Bethany-t, a legfiatalabbat és legemberibbet -, hogy jó cselekedeteket hajtsanak végre a sötétség hatása alá került világban. Miközben mindvégig kerülik az emberi kapcsolatot, hatalmas igyekezettel próbálják eltitkolni ragyogó fényüket, emberfeletti hatalmukat és mind közül a legveszélyesebbet, a szárnyukat. Aztán Bethany találkozik Xavier Woodsszal, és egyikük sem lesz képes ellenállni a köztük lévő vonzalomnak. Gábriel és Ivy mindent megtesznek, ami módjukban áll, hogy közbelépjenek, de Xavier és Bethany közötti kötelék túl erősnek bizonyul.
Az angyalok küldetése sürgető, a sötét erők fenyegetnek. Vajon elpusztítja, vagy megmenti a szerelem Bethany-t? S vajon elég hatalmat ad-e a gonosz ellen?

Cicero Kiadó:
Igazán nagy öröm lenne, ha a kiadó idén kiadná Gayle Forman: Ha maradnék (értékelésem ITT) című könyvének a folytatását, amely a Where She Went címet viseli eredetileg. Hogy emeljem egy kicsit a feszültséget, íme itt jobbra a várva várt folytatás UK borítója. Bár nem smakkol a nyilas koncepcióval, egy ilyen borítóval tízszer annyit eladhatnának mint az első részből.

Kelly Kiadó:
Hallottunk az utóbbi időben sok rossz hírt a kiadótól, abbahagyják a sorozataikat az illegális letöltések miatt. Aztán pár óra múlva, talán a nem várt(?) nagy felháborodás miatt már szinte kétségbeesve keresték a lehetőségeket a kompromisszumra. Ezek közül az egyik: az olvasók fizessenek előleget, ezzel biztosítanák a kiadást, és csak annyi példány készül, amennyire így igény van. Rosszul vagyok ezektől a hírektől, ugyanis azt látom, hogy mégis adnak ki most tavasszal újabb könyveket, amelyeknek egy része újabb sorozatok első része.  Akkor most mi van???
Amit várok a kiadótól az Ally Carter Gallagher lányok sorozatának harmadik része: Don't Judge a Girl by Her Cover.  Talán nem hiába, kár lenne ezért a remek humorú sorozatért.

Könyvmolyképző Kiadó:
A következő két könyv kiadása már  többször el lett halasztva, nagyon várom, hogy az idén a kezemben tarthassam őket. Mindkettő egy-egy sorozat első része, és a nemzetközi siker biztosan nálunk is beigazolódik, és lesznek folytatások is később a kiadónál. 

Rachel Hawkins: Hex Hall  (Hex Hall #1)

A sorozatnak három része jelent meg, mind 4 fölötti átlaggal szerepel a Goodreads-en.
Az írónő elsőkönyves, kedvenc blogjaimban  csakis elismerő szavakat olvastam róla. 
A történet boszorkányos-paranormális nem kevés humorral.  Várom!!!

Sophie Jordan: Lángvilág  (Firelight #1)

Ez a sorozat szintén három részes (eddig), a harmadik idén ősszel jelenik meg a tengerentúlon. Az írónő gyakorlott a szerelmes regények terén, de  szerencsére kipróbálta a paranormális young-adult műfajt is, és igazi nagy sikert ért el ezzel a sárkányos, alakváltós sorozattal. Kedvenc külföldi bloggereim odavoltak ezért a könyvért, nagyon kíváncsi vagyok már rá!

6 megjegyzés:

  1. A Hex Hallról írt részecske most nagyon elcsábított, hogy ajándéknak ezt kérjem (angolul persze). :D Szerintem még nézelődök ezután, és sutba dobom a "stand-alone könyvet fogok kérni, komolyan! semmi sorozat" tervem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ailey, lassan nagyítóval kell keresni a nem sorozat könyveket:)

      Törlés
    2. Igen! És miért, kérdem én, MIÉRT?

      Törlés
    3. Ez a mai trend... csak ne kéne 1-1 évet várni. Max. fél év, aztán lehet újraolvasni, mert közben elolvastál 50 másik könyvet..

      Törlés
  2. Juj, én is nagyon odavagyok a Firelight-ért, bár én csak egy szimpla kis olvasó vagyok:).
    Az első részt is szerettem, bár az annyira talán nem akkora durranás - inkább egy átlagos YA regény, egy kis sárkánysággal körítve (bár ahogy a sárkányokról ír az írónő, az átváltozásról, a repülés élményéről, az már ott is varázslatos), de a második része a Vanish már kifejezetten jó.
    Imádom a sorozatot és nagyon várom már a harmadik részét! (Remélem itthon is marad az eredeti borító, mert gyönyörű!)
    Ja és Team-Cassian:)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Tudsz valami új infót a Cammie, a kaméleon sorozatról? Én csak az 1. részét olvastam, de amint van lehetőségem, elolvasom a 2.at is, és remélem, hogy nem hagyják abba a kiadását. :/

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók