KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. október 30., kedd

A postás csenget (32)

Rengeteg a könyvmegjelenés, és sajnos csak a töredékét tudom megvenni, úgyhogy erős gondolkodás után az alábbi öt darabot tudtam beszerezni, viszont kaptam egy ráadást!

A Könyvmolyképző újdonságai közül a legkedvesebb számomra Simone Elkeles: Rules of Attraction - A vonzás szabályai, melynek beszerzése alapvető volt, egyel több ok viszont az, hogy hamarosan Magyarországra jön az írónő és dedikálni fog!

Cat Patrik: Forgotten - úgyis elfelejtem című regényét már régen kinéztem, nagyon érdekel a "megálmodom a jövőm" téma, a borító nagyon klassz lett, Egyed Regina munkája.

Becca Fitzpatrick: Silence - vihar előtt, a Csitt, csitt sorozat harmadik része. Nagyon vegyes a fogadtatás, nagyon kíváncsi vagyok, kiborít, vagy még jobban beleesek a sorozatba.

A Dream válogatás keretében jelent meg a Maxim Kiadónál Amy Kathleen Ryan: Ragyogás című könyve, amit szintén nagyon rég kinéztem, még az eredeti amerikai borítója miatt. Ez is nagyon tetszik egyébként, igényes, gyönyörű. 

Az első az olvasási sorban mégis Joss Stirling: Lélektársak - Sky lesz, remekszámba jegyzik a könyvet a külföldi blogokon, igazi örömhír volt, hogy  a Manó Könyvek Kiadó megjelentette.

B.B. Vayk: A Fekete Láng Ura - A Vízgömb  című könyve igazi vérbeli fantasy írásnak tűnik, a könyvet köszönöm szépen a kiadónak!

Novemberben sok újdonság jelenik meg, tehát folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók