KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2012. november 23., péntek

A postás csenget (34)

A Főnix Kiadó meglepetése Anne Nesbet: A Szalamandrás ház titka című könyve, csakis jó ajánlókat olvastam róla, izgalmas, nyomozós, misztikus ifjúsági könyvecske. 

Karen Thompson Walker: Csodák kora a Libri kiadónál jelent meg, a borító tényleg káprázatos, bársonyos tapintású. A könyvről azt hallottam, nagyon szíven üt, szeretném megtapasztalni.

Nemrég 40%-os akcióban voltak az Alexandra Kiadó könyvei, így beszereztem  Rosemary Sutcliff: A Sas - Az elveszett kilencedik légió rejtélye című könyvét, mely a Római Birodalom korában játszódó történelmi ifjúsági sorozat első része.  Filmes a borító, mint ahogy a másik alexandrás könyvnek is.  Stephen Chbosky: Egy különc srác feljegyzései  című könyve igazi világsiker, a modern kori Zabhegyező - nos, nekem élmény volt annak idején a Zabhegyező, nagyon kíváncsi vagyok erre a történetre, előbb könyvben, aztán filmen is.

Ami a legkedvesebb ebből a beszerzési körből az Dan Wells: Partials - Részben ember című könyve a Fumax Kiadótól.
Először is, csillagos ötös, hogy az eredeti borító megtartása mellett gyönyörű a könyv kivitelezése, a lány fényes és a haja domborított, ahogy a főcím is.
Másodszor : csillagos ötös, amiért egyre nagyobb divat megtartani az eredeti címet is, hozzátéve egy magyar alcímet. Ez remekül bevált a Könyvmolyképzőnél is, örömmel láttam, hogy ennél a könyvnél sem kellett csalódnom.

A hétvégén két könyvbemutató is lesz!

November 24-én szombaton délután 3-kor az A38 hajón kerül sorra a szokásos könyvbemutató Benina, Szurovecz Kitti és Spirit Bliss  könyveivel.

November 25-én vasárnap délután 3-tól pedig az Apacuka Kávézóban lesz Kemese Fanni, Zakály Viktória és Helena Silence  debütáló regényeinek bemutatója.

GYERTEK EL  MINÉL TÖBBEN!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók