KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. január 19., szombat

A postás csenget (37)

Most tényleg csak véletlenül rendeltem néhány könyvet. Szokás szerint belefutottam néhány érdekességbe a Bookline oldalait böngészve.

Michael Cunningham: Otthon a világ végén című könyvét már nem lehet rendelni, így antikvár példányt próbáltam szerezni és végre sikerült, pont azzal a borítóval, ami nekem kell.  Ráadásul sosem olvasott könyvet kaptam, még a gerince sincs megtörve.

Kiki Hamilton: Tündérgyűrű című könyve tavaly év végén jelent meg a Ciceró Kiadónál. A borító remekül megtéveszti az olvasót, gyerekkönyvnek lehet nézni, holott young-adult, 16 éves főszereplővel. Hamarosan jön a kritika, mert már sikerült is kiolvasni.

Oscar Wilde: A boldog herceg/A csalogány és a rózsa - már nem az első hangoskönyvem. Szeretem kihasználni minden időmet, így vezetés vagy séta közben olvashatok. 


Végül egy csodálatos kiadvány, mindenképp a 10 legszebb magyar nyelvű könyv között van, amit valaha a kezemben tarthattam.  A.O. Esther: Összetört glóriák - Elveszett lelkek   a Decens Magazin Média Kft. kiadásában jelent meg. Tetszik, hogy fehér a borító, a betűk dombornyomottak, a csillagok aranyszínben csillognak, és ugyanezt a szépséget láthattam a védőborító alatt is! A könyvnek saját régimódi selyemszalagos könyvjelzője van! A fejezeteket díszes iniciálé nyitja, és egyszerűen tökéletes a tördelés a  margómérettel egyetemben. A könyv egyenként fóliázva van, de ha könyvesboltban van lehetőségetek belekukkantani, a 440. oldalon nyissátok ki!

Folyt.köv.

1 megjegyzés:

  1. De jó! Otthon a világ végén :)) Én anno a nagyon ronda borítóval olvastam :D Remélem, tetszeni fog. Ez az egyik kedvenc könyvem :)

    VálaszTörlés

Rendszeres olvasók