KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. augusztus 17., szombat

A postás csenget (41)

Könyvhét óta nem számoltam be az új szerzeményekről, pedig polcra került néhány, olyanok is, amikről időközben  már bejegyzés is született.
Több nagyobb kiadó is nyári szünetet tart könyvkiadás terén, szerencsére azért akad néhány újdonság, amire érdemes volt lecsapni.
S.C. Stephens: Esztelen című könyve nagyon tetszett, a bejegyzés róla itt olvasható. 
S.E. Hinton: Kívülállók című könyvét antikváriumból sikerült megszereznem. Nagyon rég kerestem, és mivel ez a könyv az amerikai középiskolákban általában kötelező, úgy gondoltam, a polcomon a helye. Egy 16 éves lány a szerző, és halványan emlékeztet a Pál utcai fiúkra, modernebb változatban, 1967-ből. Film is készült belőle, parádés szereposztással, érdemes megnézni. The Outsiders
Sajnos volt mellényúlásom is, hiába a LUX széria, Jennifer L. Armentrout csalódást okozott a Vetkőzik a tanú című könyvével, ami inkább novella, mint regény. Egy abszolút felejthető, hétköznapi, minden csavartól mentes chick-lit történet, amire kár is a szót vesztegetni, bejegyzést sem írok róla, fátylat rá. 
Tiffany Reisz: A Szirén című könyvéről csak jót hallottam, remélem nekem is tetszeni fog, hamarosan sorra kerül. 
Nicholas Sparks: Szerencsecsillag című könyvének nem tudtam ellenállni egy akció során. A filmet előbb láttam és nagyon tetszett, már akkor eldöntöttem, hogy el fogom olvasni. Bár nem igazán az én műfajom, ennél kivételt teszek. Lehet, hogy Zac Efron miatt?

Ami a képről lemaradt: 
Monica Murphy: Heti csaj - One Week Girlfriend
Tracy Garvis Graves: Kötelék
Kenneth Oppel: Az élet vize
Shannon Messenger: Vihar szeli ketté
Kiera Cass: Párválasztó
Tahereh Mafi: Ne érints
ezek mind nagyon jó könyvek, bejegyzések között megtaláljátok.

Folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók