KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. április 6., csütörtök

Audrey Carlan: Április ​– Május – Június (Calendar Girl #4-6)



Mia újabb három izgalmas hónapjába kapunk betekintést, újabb három férfi édesíti meg a munkáját más-más módon. A Libri - Insomnia újabb sikertörténetet hozott el a magyar olvasóknak. A Blogturné Klub 4 bloggere mesél a könyvről április 4. és 10. között, tartsatok velünk, játszatok velünk és megnyerhetitek a 3 darab Calendar Girl Április - Május - Június egyikét.

Libri, 2017
456 oldal
Fordította: Farkas Melinda
Goodreads: 4,11 
Besorolás: realista, romantikus, erotikus

A világsikerű Calendar Girl-sorozat második része. 
Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors máshogy akarja?
Áprilisban Mia egy hírhedt nőcsábász baseballjátékos alkalmi partnere lesz, hogy javítson a sztársportoló imidzsén. A május forrónak ígérkezik egy gyönyörű szamoai táncos társaságában. Júniusban pedig egy dörzsölt politikus veszi maga mellé, akinek szenátor fia sem a becsületéről híres.


És újra itt vagyunk, Mia újabb három havi munkájával ismerkedhetünk meg és ezáltal három férfivel, akik szemérmetlenül nagy összeget fizettek ki azért, hogy egy hónapra megkapják Miát maguk mellé. 

Az első történetben egy nagyon híres baseball játékosnak Masonnak van szüksége Miára, hogy a kissé megtöredezett jó hírnevét rendbetehesse egy "rendes" barátnővel, a másodikban Mia Hawaii-ra utazik, ahol igazából nincs más feladata, mintsem egy fürdőruha fotózáson vegyen részt és ott a legjobbat adja magából, de nem lenne ő, ha nem találna itt is magának egy szexi félistent:), a harmadik pedig Washingtonban játszódik, ahol egy nagyon gazdag politikus szeretne a lánnyal villogni, hogy bekerüljön olyan körökbe is, amelyek megnyitják a kapukat a várva várt üzlet felé.



Forrás: Pinterest


Hogy melyik történet tetszett a legjobban? Talán az első. Mia még mindig nem a szívem csücske, de a történet maga nagyon tetszett. Érdekes volt megismerni a hivatásos baseball játékosok világát és nagyon cuki volt a szerelmi szál benne és nagyon szurkoltam a két félnek, hogy vegyék már észre, hogy ők egymásnak vannak teremtve:). Megkockáztatom, róluk szívesebben olvastam volna egy romantikus, rengeteg félreértéssel tarkított szerelmi történetet, mint Miáról.

A másik két történet számomra inkább gyenge volt, mint jó. A Hawaii történet igen, gyönyörű helyen játszódott, igen, imádtam bejárni a szamoai félisten, Tai segítségével a szigetet, megismerni a családját és a történetüket, de sem a férfitől nem voltam elájulva - ilyet még nem mondtam, de számomra túl nyers volt a stílusa, sem Mia nem hozta magát közelebb hozzám.

A harmadik történet pedig sokban hasonlított az elsőre, csak a színhely volt más. Itt azért történt egysmás, ami "végre" elhozta azt is, amit az első könyvnél hiányoltam. Azért írtam idézőjelbe, mert nem, nem vagyok pszichopata, meg szadista, nem élvezem az ilyen jeleneteket, viszont ez jóval közelebb áll a valósághoz, mint az összes többi cukormázas rész. Tudom, hogy az írónő elsősorban egy "Pretty Woman" stílusú regényt akart alkotni (legalábbis gondolom abból, amerre halad a történet), de az, hogy 6 hónapon át csak és kizárólag sármos, dögös félistennel találkozik Mia, akik mind a szívük mélyén szerető férfiak és a tenyerükön hordozzák a lányt, azt azért még mindig picit erősnek érzem. A világ ennél jóval kegyetlenebb.

A szerelmi szál pedig eléggé átlátható, legalábbis eddig. Mia kizárólag egyetlen férfinek tartogatja a szívét és ezt folyamatosan hangoztatja is. Az azért továbbra is vicces, hogy a lány mennyire féltékeny és milyen patáliát tud csapni amiatt, hogy a férfit a bulvársajtó!!! ami azért lássuk be az esetek nagy részében az olvasottság miatt képes hetet-havat összehordani - összehozza egy nővel, és hogy ez úristen, milyen dolog már. Azt nem látja, hogy ő a háttérben pedig fűvel-fával összefekszik (bocsánat, nem tudtam szebben kifejezni magam), pedig a szerződésében ez nincs kikötve.... Na mindegy:).

Azért arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy az írónő mer-e nagyot lépni és a maradék hat hónapban összehozza-e Miát egy olyan férfivel, aki az eredeti lávsztorit felülírja és végleg elcsavarja a fejét? Úgyhogy már csak ezért is folytatni fogom a sorozatot:).

Összességében a könyv ismét elszórakoztatott, bár az újdonság varázsa már elmúlt és a három történetből csak egy nyerte el igazán a tetszésemet. De kitartó vagyok és szeretném olvasni a következő részt is, mert a kedvcsinálónak beletett részlet nagyon izgatja a fantáziámat:).

Borító: Beleillik a sorozatba, de semmi különleges nincs számomra benne

Kedvenc karakter: Mason és Rachel, Kathleen

Szárnyalás: ahogy mindenki azonnal Mia segítségére sietett

Mélyrepülés: júniusban ami történt

Érzelmi mérce: erotika minden téren

Értékelés: 

Nyereményjáték:
Ahhoz, hogy megnyerjétek a könyv három példányának egyikét, a bejegyzésekben elrejtett hónapok neveit kell megtalálnotok és beírni a Rafflecopter megfelelő sorába. Egy kis segítséget kaptok tőlünk: angol, német, spanyol vagy francia nyelven érdemes először a hónapok neveit megkeresnetek. Jó játékot!
Írd be a bejegyzésben elrejtett hónap nevét a megfelelő helyre!


A blogturné további állomásai:
Április 4 - Kristina blogja
Április 6 - Kelly & Lupi olvas
Április 8 - CBooks
Április 10 - Deszy könyvajánlója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók