KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2019. november 18., hétfő

Helena Hunting: Piszkosul akarlak (Shacking Up #3)


A Maxim Könyvkiadó Passion válogatásában mutatkozik be a magyar olvasóknak Helena Hunting a Piszkosul akarlak című könyvével, mely a romantika mellet az ingatlankereskedelem bonyolult világába viszi el olvasóit.
Kövesd a Blogturné Klub öt bloggerét turnéjuk során, válaszolj a játék kérdéseire, és ha a szerencse is melléd áll, tiéd lehet a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyike.


Maxim Könyvkiadó - Passion válogatás  2019
352 oldal
Fordította: Ipacs Tibor
Goodreads: 4,19
Besorolás: Felnőtt, erotikus, romantikus

A NŐNEK NAGYON VONZÓ A FEKVÉSE
Rian Sutter és a nővére az ingatlanszakmában dolgozik. Megveszik a házakat, majd felújítják, hogy aztán eladják a gazdag hírességeknek. A két nőnek most végre elegendő tőkéje van, hogy megvegyék a saját tengerparti házukat. De amikor Rian önkéntelenül felkelti egy szexi idegen figyelmét, aki minden házat elhappol előle, drámaian megváltozik a helyzet...
A FÉRFI FELÚJÍTÁSRA SZORUL
Pierce Whitfield mindennapjait általában nem a fúrás, konyhabútor-szerelés, glettelés vagy a gyönyörű nők álmainak széttörése jellemzi. Ő csak egy pórul járt ügyvéd, aki egy kis időre távol akart kerülni a várostól, és megegyezett az öccsével, hogy segít felújítani néhány házat Hamptonsban. Már az első találkozástól kezdve tagadhatatlanul vonzódik Rianhez. De amikor ugyanazt az első osztályú ingatlant akarják megszerezni, akkor a kezdeti szikrákból egyszerre tűzijáték lesz.Vajon képesek lesznek a szenvedélytől fűtött vetélytársak lángra lobbantani bimbózó románcukat anélkül, hogy minden porig égne?

A Maxim Kiadónál a nagyrészt fiatal felnőtteknek szóló Dream válogatás és a komolyabb témákat kedvelők Mont Blanc válogatása mellett az erotikus műfaj rajongóinak kedvéért új válogatás sorozat indult. A Passion válogatás címkével kiadott regények egyik első darabja a Piszkosul akarlak. A szerző nagyon népszerű világszerte, és olvasva a regényt, ezzel maximálisan egyetértek.
Nagyon hiányzott már az idei olvasmányaimból a humor, ettől a regénytől végre megkaptam azokat a jeleneteket, amik hangos vihogásra késztettek. Emellett persze a minőségi erotikus jelenetek is erősségei Helena Hunting stílusának.

Imádtam a kezdőjelenetet, amelyben a dögös ügyvéd úr az élelmiszerbolt kellős közepén felelősségre vonja az edzőruhában nem túl sikkes, de nagyon csinos lányt, aki épp a kuponjait igyekszik beváltani és azt sem tudja hol áll a feje. De abban biztos, hogy nem ő húzta meg a dühös fiatalember Tesláját. Hamar kiderül, hogy Rian ikertestvére, Marley volt az igazi tettes, és abban maradnak, hogy kifizetik a kárt, csakhogy Rian alkudni akar, mert Pierce tett egy szexista megjegyzést, amit jóvá kell tennie. A levegő az első pillanattól szikrázik közöttük, és Pierce nem is tagadja a vonzalmát, ám a lány nem az a típus, aki könnyen alakít kapcsolatot. Illetve inkább az egyéjszakás kalandok híve, mivel jó oka van rá, hogy ne sokat áruljon el magáról, mert amikor megtudják a családi körülményeit, általában lapátra teszik a partnerei. Pierce azonban nem adja fel, és véletlen vagy sem, lépten-nyomon egymásba futnak a hamptonsi ingatlanok kapcsán. Jelenleg mindketten ugyanazzal foglalkoznak, házakat adnak vesznek, kiadnak, felújítanak, így nem csoda, ha hamarosan az érdekeik is keresztezik egymást.
Rian és Marley élete nem volt könnyű, amikor 18 évesen magukra maradtak, miután a szüleik egy hatalmas csalási botrány kapcsán egyszerűen leléptek, mentve az irhájukat. A lányoknak hosszú évekbe telt talpra állniuk és más családi név alatt elismerést szerezniük az ingatlanszakmában. Már nem állnak messze a kitűzött céljuktól és nagyon nem hiányzik, hogy bárki is leleplezze őket, bár nem felelősek a szüleik hibáiért, Riant a saját apja is félrevezette, hogy annak idején segítsen neki, miután nagyon jól ért a számokhoz. Egyszóval óvatosak, minden lépésüket meg kell gondolniuk.
Pierce épp kényszer szabadságoláson van, miután elrontott egy szerződést apja cégénél, a nyarat Hamptonsban tölti az öccsénél, akivel házakat újítanak fel, mondhatni szórakozásból, mert amúgy piszok gazdagok. Sokkal jobban tetszik neki ez a munka, mint bármi más, amit eddig csinált, csakhogy nehéz ezzel az apja elé állni, aki elzárhatja a jövedelemforrásai nagy részét. A kapcsolataiban sem találja az igazit, úgy érzi, minden nő csak a pénzére utazik.
Ez a két szeretetre méltó, de a komoly kapcsolattól ódzkodó ember nem tud egymásnak ellenállni, nem telik bele sok idő és Rian gyakorlatilag már szó szerint megkéri Piercet, hogy legyenek már együtt, hogy finoman fogalmazzak. A regényben szerencsére kellően szókimondó a szerző stílusa és ezzel a fordító is együtt tudott működni, így forró, szempárásító, de ízléses jeleneteket olvashattam az egymásnak eséseikről, amikből bőven jut az olvasóknak.
Nagyon tetszett, hogy a szerző mindkét fél fejébe beengedett, felváltva olvashattam a két főszereplő gondolatait. Persze egyre közelebb kerülnek egymáshoz, az érzelmek magasabb szintre lépnek, csakhogy ezt főleg Rian nem akarja beismerni magának. A titkaikat mindketten meg akarják őrizni, de így esélytelen komolyabb terveket dédelgetni, engedniük kell az elveikből, mert arra rájönnek, hogy nem tudnak már egymás nélkül élni.
Érdekes volt számomra belelátni az ingatlanbizniszbe, bár igazi árnyoldallal nem találkoztam, esetleg pár rossz döntés és ráfizetés teljesebb képet adna. Itt minden túl flottul ment, de magyarázhatjuk ezt azzal is, hogy nagyon jó a környék, kevesebb a hibalehetőség. 
Az én zsánerem az ifjúsági irodalom, de persze olvasok minden más műfajból is, és ez például kifejezetten jó választás volt. Bár imádom a rosszfiúkat, mégis jó volt olvasni egy olyan dögös pasiról, aki teljesen normális, max annyi a különlegessége, hogy gazdag. De egy pillanatra sem volt nagyképű, undok vagy modortalan. Imádtam a kutyáját, jó ötlet volt beletenni a történetbe. A neonzöld fürdőgatyájánál rezgett a léc, de megnyugtatott, hogy nem csak nekem esett ki gondolatban a szemem. Rian is gyakran megszámolta a kockákat a hasán.
Nagyon összepasszoltak ők ketten, bár Riannek lehetett volna egy cseppet több önbizalma, megvolt hozzá minden adottsága, kívül-belül. A cselekmény nem mondhatni különösebben izgalmasnak, a fordulatok nem okoznak óriási meglepetéseket és a történet vége sem más, mint a szokásos cukormáz.  Mégis nagyon jól összerakott, szerethető regénynek találtam, örülök, hogy megismerhettem a szerzőt, biztosan fogok még olvasni tőle. Jók voltak a mellékszereplők, kíváncsi lettem az ő történetükre is, például ennek a sorozatnak a többi részére. 
A regényt elsősorban azoknak ajánlom, akik ki akarnak kapcsolódni, akár nyaralás alatt, akár a tél közepén bekuckózva, garantáltan melegük lesz, és remekül fognak szórakozni.
Képek: Pinterest

Borító: Kifejező, és tényleg van ilyen jelenet.

Kedvenc karakter: Rian

Szárnyalás: A legszórakoztatóbb a neonzöld fürdőgatyás medencetakarítós jelenet volt.

Mélyrepülés:  -

Érzéki mérce: Ez egy erotikus könyv, bevállalós, szókimondó, 18 felettieknek.

Értékelés: 

Ha megtetszett, ITT megrendelheted!!!
BELEOLVASÓ 

Nyereményjáték
A történetben egy ikerpár is szerepel, tehát ehhez kapcsolódik nyereményjátékunk is. A turné minden állomásán ikrek neveit találjátok. A ti feladatotok az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok annak a könyvnek/sorozatnak címét és szerzőjének nevét, amelyben szerepelnek.
Figyelem, beírt válaszokon nem áll módunkban javítani! A kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

FELADVÁNY:  Sawyer és Sebastian Royal

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista

11.12. Betonka szerint a világ…
11.14. Angelika blogja
11.16. Könyvvilág
11.18. Kelly és Lupi olvas
11.20. Deszy könyvajánlója
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók