KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2021. október 19., kedd

Penelope Bloom: Her Bush - Megöntözném (Vonzódás tárgyai #6)


A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Penelope Bloom Vonzódás tárgyai sorozatának hatodik része  a Passion válogatás keretein belül. Vajon hogyan vélekedik a Blogturné Klub négy bloggere a Her Bush - Megöntözném regényről? Kövesd a blogturné állomásait és a játékunk megfejtéséért cserébe esélyes lehetsz megnyerni a regény egy példányát.
 
Maxim Könyvkiadó Passion válogatás 2021. október 11.
240 oldal
Fordította: Szaszkó Gabriella
Goodreads: 4,21
Besorolás: Felnőtt, romantikus, humor

Valahogy minden rosszul alakult, amikor a sövényét nyírtam. Véletlenül kissé… félreérthető alakúra formáltam, olyasmire, amit nem biztos, hogy szívesen látna bárki a kertjében. Amikor először találkoztam Harry Barnidge-dzsal, az agyam azonnal átkapcsolt ősi, ösztönös üzemmódba. nevetséges fantáziaképek villantak be: hogy Harry fejbe billent egy kőbunkóval, becipel a barlangjába stb. A szókincsem erőteljesen lecsökkent, és talán kissé nyáladzani is kezdtem. De nem foglalkozhatok ezzel! Az egyetlen fontos dolog az életemben az, hogy a húgom álmait valóra váltsam. És eddig valahogy mindent sikerült elbaltáznom, úgyhogy most sikerülnie kell. Szóval, amikor Mr. Szívtipró felajánlja nekem, hogy segít egyengetni a véletlennek köszönhető művészkarrieremet, nem mondhatok nemet. Ahogy a régi mondás tartja, ha már felállítottad, minden megoldódik magától. Vagy valami ehhez hasonló. 
Az új kertészem mindent fogott, és teljesen a feje tetejére állította. Rengeteg nő próbálkozott már azzal, hogy felkeltse az érdeklődésemet, de Nell sövénye volt a legmerészebb. Mármint beszélgettünk, aztán egyszer csak a háromméteres növényből… Az lett, ami. Aztán meg az ország legnagyobb művészkritikusa kikiáltotta a sövényt művészeti alkotásként, így felajánlottam, hogy az ügynöke leszek… most már csak arról kell meggyőznöm, hogy többre vágyom munkakapcsolatnál. nem számít, milyen árat fizetek érte. És az sem, ha a legnagyobb riválisom megfenyeget, hogy tönkretesz, ha elmondom róla az igazságot.

Elérkeztünk a sorozat hatodik részéhez, melyben az előző részben megismert író, Peter Barnidge öccse és egyben menedzsere, Harry Barnidge a főhős, egy újabb lehengerlő külsővel rendelkező gazdag álompasi. Már megtudhattam róla korábban, hogy egy ideje nem kergeti a nőket, pár csalódás után megcsömörlött a kapcsolatoktól, hónapok óta szünetet tart.  A munkájának szenteli minden idejét, most is épp egy új könyvbemutatóra készül, amit a saját házának kertjében szeretne megrendezni, ezért felfogad egy kertrendező vállalkozást, akik fel is vonulnak egyik hajnalban, hogy rendbe szedjék a növényzetet. Köztük van Nell, a fiatal, csinos lány, aki répaszínű hajával azonnal felhívja magára az edzőterméből kibámuló tulajdonos figyelmét. Olyannyira, hogy Harry ki is megy hozzá, miután látja, hogy hosszú órák alatt, míg ő végzett az edzéssel és zuhanyzással, a lány alig haladt, amit megnyirbált az viszont művészi pontosságú. 

Kellemes kis beszélgetés alakul ki közöttük, miután Harry kihúzza a lányt a bokor mélyéről, és irányadásnak közli vele, hogy valami különlegeset vár el tőle, például alakítson szobrokat a sövényből, pontosan egy pingvint, amint az épp hóembert épít. Nos, Nellnek esze ágában sincs elárulni, hogy most végez életében először ilyen munkát. Viszont  igenis van művészi érzéke, szóval készen áll a nagy feladatra. Nem kell mocskos fantázia hozzá, hogy elképzelje az olvasó, hogy mit formál a szobor, ami egy pingvint akar ábrázolni a lába előtt két hatalmas hógolyóval. Régen nevettem ekkorát, mint ezen a poénon, lehet, hogy mások szerint nem vagyok komplett, vagy csak nem voltam elég fáradt épp, de én fetrengtem a röhögéstől ezen a jeleneten, nagyon jól részletezte a szerző. Kialakul Harry és Nell között egy kedves évődés, amit nem zavar meg a saját bénázásuk, valahogy természetes mindkettejüknek, hogy nem tökéletesek. Nellnek szerencsésen alakul a "karrierje", egy művészetekben járatos hölgy felkarolja őt és az alkotását az esti bulin, amire Harry meghívja, innentől úgy tűnik meg fog változni az élete. Persze hogy legyen valami akadály is a történetben, felbukkan egy helyes pasi, aki vállalná az ügynöki munkákat a lány körül, de Harry ismeri korábbról és tudja, hogy egy nőcsábászról van szó, aki az alkalmazottaival és az ügyfeleivel is gátlástalanul kikezd. Nem könnyű ezt Nell tudomására hozni, hogy ne tűnjön nyomulósnak,  sajnos a lány pont most van túl egy birtoklási problémákkal küzdő pasin, szóval a helyzet bonyolulttá válik. Szerencsére vannak jóbarátok, akiket be lehet vetni mindenféle cselszövésekre, ők kisegítik Harryt, miután látják rajta, hogy itt olyan lányról van szó, akivel komolyra is fordulhatnak a dolgok. 
Őszintén szólva Penelope Bloom hatodik könyve után már nem tudok újat mondani a  stílusáról, ez a rész is roppant szórakoztató volt, talán az egyik legviccesebb a sorozatból. Rengeteg szellemes párbeszéd kapott helyet, és a történet is szépen keretezte a szerelem kialakulását. A humor nagy adagban célozta  meg a társadalom bizonyos rétegét, akik csillió dollárokat képesek kiadni minden szarra, ami eléjük kerül művészet  címszó alatt. Ezen tényleg csak nevetni lehet, megérdemlik a kifigurázást. A karakterek közül Harry volt részletesebben megformálva, talán azért éreztem így, mert már ismertem, de az is lehet, hogy a szerző tökéletesen ír férfi szemszöget és ezért jobban tetszett. A lány kicsit bizonytalan karakter és sajnos nem sok derült ki a korábbi életéből, a még fiatalabb koráról, de ennek ellenére megkedveltem őt is, jól tudta kezelni a saját botladozásait. Nell végül tényleg tehetséges szobrásznak bizonyult, a lakásában számos szobor hevert eldugdosva, ami a végén azért megtalálta a közönségét, köszönhetően Harry zseniális ötletének. 
Mint fentebb említettem felbukkantak a korábbi szereplők is, közülük William vitte a pálmát, sőt, ő még saját fejezetet is kapott. A Nagyika is feltűnt, bár ő most visszafogottan szerepelt.  
Azt hiszem szükségem van időről időre kezembe venni egy-egy hasonló regényt, mert teljesen ki tudnak kapcsolni a hétköznapokból. A terjedelme nem túl hosszú, hétvégén egy délután-este alatt kiolvasható. Talán az összes eddigi rész közül ez tartalmazta a legkevesebb szexet, de ez teljesen rendben is volt, a karaktereknek nem is állt volna jól ennél vadabb vagy merészebb kapcsolat. Aranyosak voltak, megtalálták a szerelmet egymásban, kaptam egy cuki epilógust is a végére. Megadtam a négy pontot a történetnek, mert megtette a feladatát, kikapcsolt, jót szórakoztam rajta és a maga kategóriájában megérdemli ezt az értékelést.
Azt nem tudom, a kiadónak vannak-e további tervei a szerzővel kapcsolatban, de ahogy nézegettem még négy különböző humoros sorozata van, lehet válogatni.
Képek: Pinterest

Borító: Sorozatba illő, bár nem jelenik meg a lényeg.

Kedvenc karakter: -

Szárnyalás: A régi szereplők felbukkanása, William fejezete.

Mélyrepülés:  -

Érzelmi mérce: Nem ölel fel hosszú időt a regény, a szikra az első találkozásnál kialakul és egy cuki kibontakozásnak lehettem tanúja, lényegében egyetlen szexjelenettel.

Értékelés: 

Ha megtetszett, ITT megrendelheted!!!

 
Játék:
 
A különlegesen formált bokrok a játékunk tárgyai, nagyon egyszerűen csak fel kell ismernetek, milyen állatot formáznak a képen látható bokorszobrok. Minden állomások írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába az állatneveket.
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.
 

Állomások
Blogturné Klub

10.19 Kelly és Lupi olvas
10.22 Betonka szerint a világ...
10.25 Dreamworld
10.28 Hagyjatok! Olvasok!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók