KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2022. április 28., csütörtök

Karen M. McManus: Lehull a lepel (Lehull a lepel #1)

 


Mivel nemrég debütált a Netflixen a Lehull a lepel sorozatadaptációja, az Egyikünk hazudik, úgy gondoltuk, hogy újra turnéra visszük mindannyiunk kedvenc Young Adult krimijét! Ismerkedjetek meg Addyvel, Bronwynnal, Nate-tel és Cooperrel, akiket azzal gyanúsítanak, hogy közük volt az iskola pletykagyárosa és ügyeletes hírhozója, Simon halálához. Vajon tényleg egyikük a tettes?

Tartsatok bloggereinkkel, és ne felejtsetek el játszani se, hiszen a turné végén megnyerhetitek a Maxim kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Maxim Kiadó, 2022
408 oldal
Fordította: Sárossy-Beck Anita
Goodreads: 4,02
Besorolás: YA, ifjúsági, thriller, romantikus

Ebben ​a magával ragadó, lerakhatatlan történetben megtudhatjuk, mi történik akkor, amikor öt idegen együtt sétál be egy terembe, de csak négyen jönnek ki élve onnan. Figyelj nagyon, és talán sikerül megoldanod a rejtélyt. Hétfő délután a Bayview gimi öt diákja büntetését tölti egy osztályteremben. Bronwyn, az ész, a Yale-re készül, és soha nem szegi meg a szabályokat. Addy, a szépség, a tökéletes bálkirálynő megtestesítője. Nate, a bűnöző, most feltételes szabadlábon van dílerkedés miatt. Cooper, a sportoló, bajnok baseball játékos. És Simon, a különc, a Bayview gimi hírhedt pletykarovatának szerkesztője. Csakhogy Simon nem éli túl a büntetést. Mielőtt még kijöhetnének a teremből, Simon meghal. A nyomozók szándékosságot sejtenek a halál körül. Simon hétfőn halt meg, keddre viszont pletykaáradatot tervezett nyilvánosságra hozni legismertebb osztálytársairól. Ezzel pedig mind a négyüket a gyilkosság gyanúsítottaivá teszi. Vagy az is lehet, hogy mindannyian egy szabadon portyázó gyilkos bűnbakjai? Mert mindenkinek vannak titkai, nem igaz? De vajon milyen messzire mennél el, hogy ne lepleződj le?

BLOGTURNÉ EXTRA - KÜLFÖLDI BORÍTÓK
A turnén szereplő regény rengeteg borítóval jelent meg. Itthon is ez már a második borítója, mert a Netflix sorozat miatt öltözött új köntösbe.
Most mutatok egy pár külföldi borítót a teljesség igénye nélkül.

A legtöbb kiadás ezt a borítót választotta, így a legtöbb országban ezzel a borítóval tudjátok a regényt beszerezni:


Más kiadások is hasonló stílust választottak, kisebb eltérésekkel:

Arab kiadás

Spanyol kiadás

Román kiadás

Holland kiadás

Szlovén kiadás

Vietnám kiadás

Német kiadás

Török kiadás


Volt, ahol az alakokra koncentráltak és nem az arcokra:

Dán kiadás

Szerb kiadás

Japán kiadás

Örmény kiadás

És voltak egyéb értelmezések is :)

Olasz kiadás

Indonéz kiadás

Orosz kiadás

Svéd kiadás

Egy másik holland kiadás

És egy másik angol kiadás

Nektek melyik tetszik a legjobban és miért?

 

Ha megtetszett, ITT megrendelheted!

Nyereményjáték:
A Netflixen nemrég debütált a könyv adaptációja Egyikünk hazudik címmel. Minden állomáson találtok egy homályos képet, melyen a sorozat egyik szereplője szerepel, nos, mi a karakterek nevére vagyunk kíváncsiak ezúttal! A helyes megoldást a rafflecopter dobozba várjuk!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)



a Rafflecopter giveaway

A blogturné további állomásai:
[Blogturné Klub]
Április 21 - Hagyjatok! Olvasok! ~ kedvcsináló idézetek
Április 23 - Csak olvass!
Április 25 - Hagyjatok! Olvasok!
Április 28 - Kelly és Lupi olvas ~ borítómustra
Április 30 - Kelly és Lupi olvas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók