KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2022. november 9., szerda

Elle Kennedy: The Play - A játszma (Briar U #3)


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy Briar U sorozatának várva várt harmadik részét a The Play - A játszma  címmel. A  jóképű hokis csapatkapitány, Hunter Davenport önként vállalt szexmentes élete egyre bonyolultabbá válik, miután egyetemi csoporttársa és jóbarátja a szexi Demi Davis egyértelműen őt akarja megszerezni, miután szinglivé vált. Ha olvasnád ezt a vérbeli “barátságból szerelem” sztorit, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.
 
Könyvmolyképző Kiadó 2022. nov.8. Rubin pöttyös
464 oldal
Fordította: Barthó Eszter
Goodreads: 4,06
Besorolás: new adult, romantikus, sport

Őrültség ​lenne összejönnünk…
Mit tanultam a tavalyi esetből, amikor a zavaró tényezők tönkretették a csapatom teljes szezonját? Azt, hogy nincs több töketlenkedés. Sőt, a tököm egy az egyben ki kell, hogy kerüljön a képből. Újdonsült csapatkapitányként új mottó szerint élek: csak a hoki és a suli, a csajok várhatnak. Vagyis én, Hunter Davenport önkéntes cölibátusra ítélem magam… bármilyen nehéz lesz is.
Azt viszont nem tiltja semmi, hogy lányokkal barátkozzak. Nem fogok hazudni: az új csoporttársam, Demi Davis belevaló csaj. Jó a dumája, és állati szexi, de mivel foglalt, meg sem próbálok ráhajtani. Csakhogy a barátságunk harmadik hónapjára Demi már szingli,
és új zsákmányra veti ki a hálóját. Engem akar.
És lehetetlen elkerülnünk egymást, de tudom, hogy képes leszek ellenállni neki. Mi ketten amúgy sem működhetnénk. Különböző a hátterünk, teljesen mások a céljaink, ráadásul a szülei ki nem állhatnak. Őrültség lenne összejönnünk. Már csak a testemet kell meggyőznöm erről – és a szívemet.

 
A Biar U sorozat nálam nem indult valami jól, az első részt csak átlagosnak ítéltem, nagyon nem tetszett benne, hogy Fitzgerald a tesókódexet megszegve szerezte meg magának Summert, nem csoda, hogy Hunter bepöccent rá. A második rész már jobb volt, de igazán a The Play váltotta ki belőlem a régi Off-Campus féle rajongást, ami megszerettette velem a hokis sportrománcokat.
Ebben a részben Hunter Davenport került főszerepbe, aki a tavalyi szezon gyalázatos végjátéka után új életet kezdett, komolyan akarja venni a csapatkapitányságot, olyannyira, hogy nem akarja elterelni a figyelmét "muffokkal", így cölibátust fogadott. Semmi csajozás, csak kőkemény... elhatározás. A női főszereplőnk Demi Davis, csoporttársak Hunterrel az egyetemen, és egy közös pszichológiai feladat miatt újabban elég sok időt töltenek együtt. Mindketten jófejnek és szórakoztatónak tartják a másikat, de nyílt vonzalom nem alakulhat ki közöttük, hiszen Huntert köti a fogadalma, Demi pedig boldog párkapcsolatban van Nico-val, akivel 13 éves kora óta járnak. Egy darabig minden szép és kerek, bár mindkettejüknek vannak bűnös gondolatai egymás iránt, de aztán egyre több gyanús jel után kipattan a botrány, Nico-ról kiderül, hogy megcsalja Demit. Csúnya a szakítás, és hosszú a lábadozás, de eljön az az idő, amikor Demi úgy érzi, újra bevetésre kész. Persze ehhez Hunternek is van pár szava...
Az első rész óta szerettem volna látni, hogy Hunter is megkapja a boldog szerelmet egy kedves, szexi lány oldalán. Summer ugyan feltűnik ebben a könyvben is, ahogy sokan mások a korábbi részekből, de megnyugtató volt olvasni, hogy az eltelt hónapok alatt Hunternek sikerült túltennie magát rajta. Mondjuk az én ízlésemnek egy kissé vadak ezek a hokis fiúk a csajozást tekintve, nekem nem annyira tetszik az egyalkalmas kalandok ilyen mértékű hajszolása. Ugyanakkor előbb utóbb mindegyik srácra sor kerül a sorozat részeiben, egytől egyig megkapják az érzelmi beteljesülést, a "röptében a legyet is" móka feledésbe merül. Jó volt újra látni a korábbi párokat, továbbra is imádják egymást és együtt vannak, bárhová sodorta őket az élet.
De térjünk rá a főszereplőkre, Huntertől óriási meglepetés volt ez a szexmentes kihívás, először értetlenül álltam a jelenség előtt, hogy pont ő találjon ki ilyesmit. Természetesen ennek is megvan a magyarázata, a regényben fény is derül a mélyebb okokra, de őszintén szólva, szerintem minden olvasó arra a pontra vár majd az oldalakat lapozva, hogy mikor szakad el a türelem cérnája Hunternél, meddig bírja a kísértést.
Nagyon szerettem Demi és Hunter között kialakuló barátság ívét. Zajlik az élet az egyetemen, felmerülnek nehézségek mindkettejük magánéletében, de segítik, támogatják egymást, egy remek barátság alakul ki közöttük, ami nagyon jó alap a következő szintre lépéshez. Igen, eljön az a pillanat, amikor Demi új partnert akar Nico után, és nagyon vicces helyzetkomikumok alakulnak ki abból, hogy Hunter segít neki a keresésben, persze sosem lesz elég jó senki, mert közben már a srác nagyon is magának szeretné Demit, de nehéz ezt bevallani még saját magának is. Na és ott van az a jelenet, aminek következtében a rendőrőrsön kötnek ki, hát az igazán emlékezetes, amit megemleget az egész hokis csapat. Zárójelben megjegyzem, hogy imádom a fülbevalókat és kedvencem a karika füles, többféle méretben is hordom. Tulajdonképpen mindennapos viseletem, úgyhogy ez a regény ezután minden reggeli készülődésnél  eszembe fog jutni, és megmosolyogtat. Végül is nem titok, összejön a két főszereplő, és a szerző ebben a regényében is bebizonyítja, hogy szexjelenetírás terén az egyik legjobb a kortársai közül. A kémia sistereg közöttük már egy ideje, és a kezdeti pár csók után az akciójelenetek során sem kellett csalódnom Hunterben, megadja Deminek, amit a korábbi egy szem pasijától nem igazán kapott meg. 
Persze a romantika mellett van más mondanivalója is a regénynek, a szülőkkel kapcsolatban égnek állt a hajam rendesen, és örültem, hogy Demi a sarkára tudott állni a saját érdekében. Hunternek az apjával való kapcsolatának helyretételében sokat segített, hogy megnyílt Demi felé és a lány rá tudta vezetni a helyes következtetésekre. A humor nagyon ott van ebben a regényben, sokszor nevettem fel hangosan, és nem csak kettejük szócsatáin. A srác egója hatalmas, de a lány okos és pimasz, folyamatosan ment az adok-kapok. Emellett fetrengtem Pablo Eggscobar-on, aki egy malacnak álcázott főtt tojás. Rá kellett vigyázni a csapattársaknak, szépen beosztva, napirend szerint, mert csak akkor kaphat a csapat igazi kabalaállatot, ha Pablo nem sérül meg. A vele kapcsolatos jelenetek poénbombaként működtek a történetben. Ami miatt levontam egy fél pontot, az a vége-bonyodalom, egyáltalán nem éreztem helyénvalónak, hogy a szerző erre tette fel a drámát. Mintha nem tudott volna mit kitalálni, és előhúzta a kalapból Demi egyik fiúbarátját, és megkavarta körülötte az eseményeket, hogy finoman fogalmazzak.
Ezen túllépve azt kell mondanom, nagyon jól szórakoztam ezen a vérbeli főiskolás sportrománcon. A karaktereket remekül eltalálta a szerző, és nagyon jó volt látni a korábbi szereplőket is, sőt még váratlan fordulatokat is tartogatott a végére. Ez a regény engem megvett a humorával és a szexi pillanataival, bízom benne, hogy a következő rész is legalább ilyen remek lesz, amelyben Conor Edwards szerelmi élete kerül majd terítékre. Mivel már fent is van a kiadó weboldalán az előkészületben lévő könyvek között, így a The Dare - A kihívás kötetre már nem is kell olyan sokat várni.
Képek: Pinterest
 
Borító: Sorozatba illő, tetszik, hogy megjelenik a karika fülbevaló.

Kedvenc karakter: Hunter, Demi.

Szárnyalás: Amikor Hunter beadja a derekát.

Mélyrepülés: -

Érzéki mérce: Elle Kennedy romantikus jelenetíró tehetségét nem kell bemutatni, itt is megcsillogtatja.

Értékelés: 

Ha megtetszett, ITT megrendelheted!
 
Nyereményjáték
 
A turnénk során minden állomáson egy kedvelt hokis főszereplő nevének betűit kevertük össze Elle Kennedy jégkorongos sorozataiból. Helyes sorrendbe állítva a neveket írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. 
 
Találd ki a nevet:  Great Gramhart
 
 
 További állomások:
11.09 Kelly és Lupi olvas
11.12 Angelika blogja
11.15 Dreamworld extra
11.18 Könyvvilág
 

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók