KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2023. március 28., kedd

Kristi Ann Hunter: Előkelő álarcosbál (A Hawthorne-ház #1) - blogturné extra

 


Tartsatok velünk A Hawthorne-házba, ahol megismerkedhettek a vénlánysághoz közelítő Lady ​Miranda Hawthorne-nal és az első báli szezonját kezdő Lady Georgina Hawthorne-nal. Kristi Ann Hunter történelmi romantikusai arra csábították bloggereinket, hogy egy hosszú turnéra vigyék a sorozat első és második részét. Ne felejtsetek el játszani se, ugyanis a turné végén egy nyertest sorsolunk, aki eldöntheti, hogy az Előkelő ​álarcosbál vagy a Hibátlan ​külső című részt szeretné megnyerni!

Könyvmolyképző, 2021
400 oldal
Fordította: Roehnelt Zsuzsanna Lilla
Goodreads: 4,08
Besorolás: történelmi romantikus

Lady ​Miranda Hawthorne minden ízében előkelő hölgyként viselkedik, azonban a lelkében bátorságra és szabadságra vágyik.

A társasági élet szereplőinek szemében már a vénlánysághoz közelítő nő hosszú évek óta nem naplóba, hanem levelekben önti ki legbensőbb érzéseit. A leveleket bátyja régi iskolai barátjának, Marshington hercegének írja. Mivel magával a férfival valójában még soha nem találkozott, a legkevésbé sem szándékszik elküldeni a leveleket, és majd elsüllyed szégyenében, amikor a bátyja rejtélyes, új inasa, Marlow véletlenül felad egy levelet a gyanútlan hercegnek.

Miranda legnagyobb megdöbbenésére az etikett ilyetén megsértése a herceg válaszához vezet, és végül élénk levelezésbe torkollik. Az udvarlók korábbi hiánya miatt érzett önbizalomhiány azonban hamarosan zavarodottsággá változik a fiatal nőben, amikor ráébred, hogy Marlow iránt is legalább ugyanannyira érdeklődik, mint a herceg iránt. A férfi viszont, akitől egyre inkább függ, napról napra gyanúsabban viselkedik.
Amikor fény derül a családja birtokán zajló titkos történésekre, egy dolog bizonyossá válik: nem Miranda szíve az egyetlen, amire veszély leselkedik a család és szeretteik körül.


Ha megtetszett, ITT megrendelheted!

BLOGTURNÉ EXTRA - BORÍTÓMUSTRA
Mondanám, hogy alig győztem válogatni a rengeteg, különféle borító közül, de ez nem így történt. A legtöbb kiadó azt a csodaszép borítót használta fel, amit a Könyvmolyképző Kiadó is, így ezen felül csak nagyon gyér kínálattal találkoztam.
Azért mutatom őket.

A spanyol kiadás a regényben főszerepet játszó levelezésre koncentrált - nekem ez a borító is nagyon tetszik:


A német kiadás, ahogy látom Mirandára koncentrál, de a regényben a főhősnőnknek szőke volt a haja, úgyhogy ezt itt most nem igazán sikerült jól:


És találtam még egy angol nyelvű kiadást, de ha őszinte szeretnék lenni, nekem ez egyáltalán nem tetszik. Számomra ezen a borítón a nyakék a leghangsúlyosabb, ami egyáltalán nem is szerepelt a történetben. 


Sokszor szoktam kritizálni a kiadók borítóválasztását, de ebben az esetben szerintem a legjobb lett kiválasztva a magyar kiadáshoz. 

Nyereményjáték:
A Könyvmolyképző kiadó Arany Pöttyös könyvei közt számtalan történelmi romantikus regényre bukkanhatnak a rajongók, így mostani játékunk is ezekhez a könyvekhez kötődik. Minden állomáson szerepel egy női név, és a ti feladatotok kitalálni, hogy mely regényben szerepel a hölgyemény! A könyvek címét a rafflecopter megfelelő rubrikájába várjuk beírni.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

Marianne ​Daventry

a Rafflecopter giveaway

A blogturné további állomásai:

Március 21 - Hagyjatok! Olvasok! ~ Kedvcsináló idézetek (Előkelő ​álarcosbál)
Március 25 - Kelly és Lupi olvas (Előkelő ​álarcosbál)
Március 28 - Kelly és Lupi olvas ~ Borítómustra (Előkelő ​álarcosbál)
Április 2 - Hagyjatok! Olvasok! (Előkelő ​álarcosbál)
Április 5 - Betonka szerint a világ… (Hibátlan ​külső)
Április 8 - Kelly és Lupi olvas ~ Borítómustra (Hibátlan ​külső)
Április 11 - Kelly és Lupi olvas (Hibátlan ​külső)
Április 14 - Hagyjatok! Olvasok! ~ Kedvcsináló idézetek (Hibátlan ​külső)
Április 17 - Hagyjatok! Olvasok! (Hibátlan ​külső)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók