KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2023. április 8., szombat

Kristi Ann Hunter: Hibátlan külső (A Hawthorne-ház #2) - blogturné extra

 


Tartsatok velünk A Hawthorne-házba, ahol megismerkedhettek a vénlánysághoz közelítő Lady ​Miranda Hawthorne-nal és az első báli szezonját kezdő Lady Georgina Hawthorne-nal. Kristi Ann Hunter történelmi romantikusai arra csábították bloggereinket, hogy egy hosszú turnéra vigyék a sorozat első és második részét. Ne felejtsetek el játszani se, ugyanis a turné végén egy nyertest sorsolunk, aki eldöntheti, hogy az Előkelő ​álarcosbál vagy a Hibátlan ​külső című részt szeretné megnyerni!

Könyvmolyképző, 2022
432 oldal
Fordította: Roehnelt Zsuzsanna Lilla
Goodreads: 4,10
Besorolás: történelmi romantikus

Vajon az első londoni bálján magára vonhatja egy herceg figyelmét?

Lady Georgina Hawthorne fáradhatatlanul dolgozott rajta, hogy első báli szezonjában biztosítsa magának az Összehasonlíthatatlan szerepét. Elég lesz ez a hódításhoz?

Colin McCrae bővelkedik pénzben és üzleti kapcsolatokban, a vérvonala azonban távolról sem kifogástalan, így mindenhová meghívást kap, de a társaság sehol sem fogadja be.
Amikor először találkozik a divatos lady Georginával, idegesíti, hogy vonzódik a nőhöz, akit csupán a külsőségek és a rang érdekel.

Colin azonban nem tudja, hogy Georgina kétségbeesett társaságbeli próbálkozásainak hajtóereje egy szégyenteljes titok.

A Colin McCrae-vel való kapcsolat nem szerepel Georgina tervei között, ám amikor útjaik újra és újra keresztezik egymást, mindkettejüknek el kell döntenie, az álmaik megvalósulása ér-e annyit, amennyi áldozatot hoznának érte.

Hagyd, hogy magával ragadjon!


Ha megtetszett, ITT megrendelheted!

BLOGTURNÉ EXTRA - BORÍTÓMUSTRA

Sajnos ebben az esetben sem kellett órákig keresnem és válogatnom a jobbnál jobb borítók közül, lévén szinte az összes kiadás majdnem ugyanazt a négy fajta borítót használta fel.
El kell, hogy mondjam, most is örül a szívem, hogy a Könyvmolyképző Kiadó egy sokak által használt, gyönyörű borítót választott, nálam az összes közül ez viszi a pálmát.
És akkor lássuk a többit:

A spanyol kiadás követte stílusban a sorozat első részéhez használt borítótervet, ugyanaz a betűtípus, minta és képelrendezés - itt láthatón Georgina szerepel a borítón, az imádott fehér ruhájában.


Láthatunk egy audio-cd, hangoskönyv borítót is, itt is a fehér ruha dominál, amit ugye Georgina előszeretettel visel. Igazából ez a borító is szép és látványos, de nekem a hölgy (még, ha csak félig is látni az arcát), idősebbnek tűnik Georginánál. 


És végül, de nem utolsósorban egy keményfedeles kiadvány borítója. Szép és elegáns a borító, a fehér és arany színre összpontosít, amit Georgina is szeretett, de nálam nem vetekszik a magyar borítóval.



Nyereményjáték:
A Könyvmolyképző kiadó Arany Pöttyös könyvei közt számtalan történelmi romantikus regényre bukkanhatnak a rajongók, így mostani játékunk is ezekhez a könyvekhez kötődik. Minden állomáson szerepel egy női név, és a ti feladatotok kitalálni, hogy mely regényben szerepel a hölgyemény! A könyvek címét a rafflecopter megfelelő rubrikájába várjuk beírni.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)

Astrid Honeywell


a Rafflecopter giveaway 

A blogturné további állomásai:
[Blogturné Klub]
Március 21 - Hagyjatok! Olvasok! ~ Kedvcsináló idézetek (Előkelő ​álarcosbál)
Március 25 - Kelly és Lupi olvas (Előkelő ​álarcosbál)
Március 28 - Kelly és Lupi olvas ~ Borítómustra (Előkelő ​álarcosbál)
Április 2 - Hagyjatok! Olvasok! (Előkelő ​álarcosbál)
Április 5 - Betonka szerint a világ… (Hibátlan ​külső)
Április 8 - Kelly és Lupi olvas ~ Borítómustra (Hibátlan ​külső)
Április 11 - Kelly és Lupi olvas (Hibátlan ​külső)
Április 14 - Hagyjatok! Olvasok! ~ Kedvcsináló idézetek (Hibátlan ​külső)
Április 17 - Hagyjatok! Olvasok! (Hibátlan ​külső)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók