KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. július 16., kedd

Könyves Álompasik Párbaja 2013


Kicsit megkésve, de még nem késve le semmiről, bemutatjuk nektek a 16 döntőbe került "álompasit". Páran biztosan régi ismerőseitek lesznek, hisz jó részük már szerepelt ebben a játékban, méghozzá elég nagy sikerrel (pl. Barrons, Jace, Cortez), de pár újonc is hamar annyira megszerettette magát veletek, hogy sikeresen bekerültek a TOP16-ba, és joggal veszélyeztetik a régiek pozicíóját (pl Lucas, Daemon). A listán jól látszik, hogy melyek azok a sorozatok, amelyek az újdonság varázsát és a divatot is túlélve a nagy kedvenceitek maradnak és ezáltal a főhőseik újra és újra visszatérnek ebben a játékban:-). Illetve elnézve a listát, látni, hogy főleg a YA világából kerültek ki párbajozók - talán ennek a stílusnak az olvasói még mindig játékosabb kedvűek, mint a többiek?:-)
  1. Jericho Barrons (Tündérkrónikák)
  2. Christian Grey (Árnyalat trilógia)
  3. Folt (Csitt, csitt)
  4. Jem (Pokoli szerkezetek)
  5. Jace (A végzet ereklyéi)
  6. Cortez (Szent Johanna Gimi)
  7. Will (Pokoli szerkezetek)
  8. Ash (Vastündérek)
  9. Lucas (Easy - Egyszeregy)
  10. Magnus (A végzet ereklyéi - Pokoli szerkezetek)
  11. Gideon (Időtlen szerelem)
  12. Etienne St. Claire (Anna és a francia csók)
  13. Travis (Gyönyörű Sorscsapás)
  14. Carlos (Perfect Chemistry)
  15. Ryodan (Tündérkrónikák / Dani O'Malley krónikák)
  16. Daemon (Lux)
És a párbajok sorrendje, résztvevői és időpontjai. Talán a legerősebb és legkeményebb párbaj Jace és Cortez között várható. Cortez hatalmas rajongótáborral rendelkezik és 2012-ben a Szent Johanna Gimi legmenőbb tanulója, a sokak által bálványozott szívtipró, az akkori másik nagy esélyest, Barronst ejtette ki az utolsó megmérettetésen. Jace tavaly majdnem a végsőkig eljutott, de végül Damon (Vámpírnaplók) kiejtette. Idén viszont minden esélye megvan arra, hogy Cortez méltó ellenfele legyen, hisz a közelgő Csontváros film és Deszy állhatatos munkája nagyban segített abban, hogy még többen megismerjék a szarkasztikus és ellenállhatatlan Árnyvadászt. Én személy szerint (a "saját álompasink" párbaja mellett) erre a párbajra leszek a legkíváncsibb, hisz Jace (régi és örök) és Cortez (új) szerelemként nagyon közel állnak a szívemhez.

Szavazni a játékosokra a szervező blog, a Könyvek Háborúja oldalán tudtok, illetve a kampányoló blogok oldalain.

1.FORDULÓ: Jericho Barrons vs Christian Grey július 15-16 (0:00 – 23:59) 
2.FORDULÓ: Folt vs Jem július 16-17 (0:00 – 23:59) 
3.FORDULÓ: Jace vs Cortez július 17-18 (0:00 – 23:59) 
4.FORDULÓ: Will vs Ash július 18-19 (0:00 – 23:59) 
5.FORDULÓ: Lucas vs Magnus július 19-20 (0:00 – 23:59)
6.FORDULÓ: Gideon vs Etienne St. Claire július 20-21 (0:00 – 23:59) 
7.FORDULÓ: Travis vs Carlos július 21-22 (0:00 – 23:59) 
8.FORDULÓ: Ryodan vs Daemon július 22-23 (0:00 – 23:59)

 
A mi "álompasi versenyzőnk" idén Travis lett, Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás című könyvéből. 
Nemsokára hozzuk mi is a kampányszöveget az imádnivaló, ellenállhatatlan tetovált rosszfiúnkhoz, de addig is egy kedvcsináló idézet tőle:

"Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, míg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled egyedül az ágyban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek… "

GYERÜNK, SZAVAZZATOK, KAMPÁNYOLJATOK A KEDVENCEITEK MELLETT - A JÁTÉK IZGALMÁN FELÜL ÉRTÉKES NYEREMÉNYEKKEL IS GAZDAGABBAK LEHETTEK!

1 megjegyzés:

Rendszeres olvasók