KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2014. március 30., vasárnap

Ashley Carrigan: Halál és Gloria - Blogturné


Ez a blogturné különleges a BTK történelmében, ez az első eset, hogy magyar szerző magánkiadásban kiadott könyvét mutatjuk be az olvasóknak. Fogadjátok szeretettel!

Publio Kiadó 
ebook  316 oldal
800 Ft.
Beleolvasási lehetőség és megrendelés :
http://konyvaruhaz.info/hu_HU/halal-es-gloria


Egy igazi halhatatlan vezeti kézen fogva az olvasót az időn és rég letűnt korok birodalmain át. Gloria a hajdani Ízisz papnő színes, izgalmat ígérő kalandos története, melyből nem hiányozhatnak a pergő akciójelenetek és az érzelmek sem.

A jelenkor ad izgalmas keretet a javarészt ókorban játszódó eseményeknek.
Gloria, a regény főhőse, orvosként dolgozik egy kórházban, ahol nemcsak átlagos embereket gyógyítanak, de különleges lényeket is /alakváltókat, démonokat, vámpírokat/.
Az asszony nálánál idősebb férjével él San Franciscóban. Gloria halhatatlan. Érvényesek rá a szabályok, összecsapásokban kell megvédenie magát más halhatatlanokkal szemben, ha a fejét a nyakán akarja tartani.
Egy étteremben találkozik először Jeremy-vel, aki szakasztott mása a több ezer éve élt kedvesének. Vonzódás alakul ki közöttük. Gloria csalhatatlanul megérzi a férfin, hogy egy nap belőle is halhatatlan válik. A férje önként elhagyni készül őt, belefáradva az örökös veszély közelségébe, ám mielőtt megtenné, szívinfarktus végez vele. Az események lavinaszerű áradattal közelednek... Sosincs pihenő. Háromezerhatszáz kalandos év egy őrült történetben.

A Halál és Glória korábbi 5 pontos értékelését    ITT olvashatjátok.

Tija
A blogturné lehetőségeit felhasználva szeretnék néhány szereplő és  helyszín bemutatásával kedvet csinálni nektek az olvasáshoz, valamint  megtudhattok néhány háttér információt a történetről, egyenesen a szerzőtől:

Ashley:  Mivel minden kéziratot megőrzök, az összes kézzel teleírt papírhalmazt, így a szekrény mélyéről sikerült előkotornom ennek a könyvnek is az eredeti anyagát. Innen tudom, hogy 1999–ben kezdtem el a történetet. Elkészült 160 oldal, aztán félretettem, mert másik könyvön kezdtem dolgozni. Akkoriban lendült be a Morwenes sorozatom és arra koncentráltam.  
NESTOR
Mivel az ókori Egyiptom rajongója vagyok és maga a halhatatlanság témakör mindig is vonzott, a vámpírjaim jóvoltából pedig eddig hét köteten keresztül meglehetősen közel kerültem az érzéshez, 2010–ben újra elővettem a félkész kéziratot. Utána félév alatt készre írtam.  
Ez a könyv a magam részéről egyfajta szerény tisztelgő főhajtás az ősi Egyiptom, az örök szerelem előtt.  A Halál és Gloriában nem kifejezetten halhatatlanok kardozós összecsapásait szerettem volna kiemelni, hanem inkább átérezni, milyen, ha egy kiszolgáltatott (?) asszony örök életre ítélve évezredeken keresztül próbál ellavírozni, miközben megbirkózik a felmerülő kihívásokkal. 
Brontesz
Hogyan válik a kényelmes udvari élethez szokott nemes nőből, önmagát mások élete árán megvédelmező erős harcos, aki közben makacsul ragaszkodik az elveihez, Gloria orvos, életeket ment, a törékeny halandóságot védelmezi. A maga módján óvja az élet szentségét. Törvényszerűen elveszít mindent és mindenkit maga körül az úton, hiszen rajta kívül minden más mulandó.  Igyekeztem a hosszú kalandos útját megszínesíteni a hiteles és valóságban létezett régi helyszínekkel, néhol történelmi személyekkel.  
Ramszesz
Nem titok, hogy egy másik könyvsorozatom számomra igen kedves karaktere is szerepet kapott ebben a regényben. Talán éppen Ő adta az ötletet, hogy a különböző történeteket elmesélő könyveimet bizonyos ponton összetalálkoztassam. Így eshetett meg, hogy a Halál és Gloria főhőse vendégszerepelhetett a Fekete kristályban, ami a vámpírsorozatom hetedik része. Kifejezetten öröm volt az összevonás és a csapattal ebben a formában dolgozni. Olyannyira megszerettem ezt a módszert, hogy a jelenleg készülő regényemmel is hasonló terveket szövögetek.  Így a végén, valamennyi paranormális írásom eseményei vagy szereplői valahogyan kapcsolódni fognak egymással, mintha egy nagy egység részei lennének. Talán azok is. Izgalmas kihívás.
Kelly: Köszönöm, és kíváncsian várom a következő regényedet, minél hamarabb!



a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai:

2014.03.24 Insane Life
2014.03.26 Függővég
2014.03.28 Deszy könyvajánlója

2014.03.30 Kelly & Lupi olvas 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók