KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2017. április 21., péntek

Abbi Glines: Te vagy nekem a jelen - Sea Breeze #4

Abbi Glines nagysikerű Sea Breeze sorozatának immár a negyedik része jelenik meg a könyvfesztiválra a Maxim Könyvkiadó gondozásában Te vagy nekem a jelen címmel. Ebben a részben Marcus húgocskája, Amanda kerül nehéz helyzetbe, mert nem másba szerelmes évek óta, mint a rossz hírű Preston Drake-be, a bátyja legjobb barátjába. Kövessétek végig a hat állomásos turnét, és nyerjétek meg a három nyereménykönyv egyikét a kiadó felajánlásában.

Maxim Könyvkiadó 2017. április 20. Dream válogatás
350 oldal
Fordította: Sárossy-Beck Anita
Goodreads: 4,25
Besorolás: new adult, romantikus

Preston Drake vonzó és megnyerő, ráadásul egy igazi rosszfiú. Nem okoz neki gondot, hogy bármelyik nőt az ujjai köré csavarja, és ezt ki is használja. Tipikusan olyan srác, akitől egy okos lány távol tartja magát. De valóban ez az igazi énje? Amanda Hardy szíve már egy jó ideje vadul dobog a bátyja haverjáért, Prestonért. De a lány azt kívánja, bárcsak ne remegnének meg a térdei minden egyes alkalommal, amikor meglátja a fiút. Gyűlöli, hogy a szíve őrült iramban kezd verni, valahányszor Preston megereszt felé egy mosolyt. Nem tud ellenállni neki. Az ismerősök aggódva figyelik az eseményeket. Senki sem akarja, hogy együtt legyenek. Sem Amanda bátyja, Marcus, akinek a házassága lassan menthetetlenné válik, sem Preston haverjai. Túl sokat tudnak a srác sötét oldaláról. Még maga Preston is tudja, hogy nem elég jó a lánynak. Mindennek ellenére Amanda mégis úgy érzi, több van amögött, amit Preston mutat a világnak, és elhatározza, felfedi, milyen titkok rejtőznek a csábító, kék szemekben - titkok, amelyek megmagyarázhatnák a tetteit. Titkok, amelyeket Amanda talán nem lesz képes megbocsátani. A veszélyes vonzalom nem múlik el, és ezt sem Preston, sem Amanda nem tagadhatja le.

Abbi Glines nálam a guilty pleasure kategória, tudom, hogy nem a legjobb író, mégis mindent falok tőle, és élvezem. A Sea Breeze sorozat harmadik darabja különösen tetszett és nagy kedvenc lett, így alig vártam, hogy megjelenjen az újabb rész, újabb párossal. Meg kell valljam nektek, úgy érzem, ez megosztó történet lesz még az AG fanok között is, de nekem nagyon is bejött!
Először is odavagyok a tiltott szerelmekért. Itt ugye az a felállás, hogy Amanda évek óta szerelmes a bátyja legjobb barátjába. Rögtön eszembe jutott a Salsa című film, úgy a múlt század végéről, amit imádtam, és amiben pont ez volt a mellékszál. Annyira izgalmas a bujkálás, a lopott csókok, titkos találkák sora, végül a lebukás és az összeverekedés. Tehát ez egy általánosan bevett dolog a barátoknál, hogy a kishúg az olyan, mintha a barátnak is családtagja lenne, tehát nagybetűs tabu. Másodsorban nagyon értékelem, hogy a szerző meg merte lépni a második tabu témát is a történetben, mégpedig Preston munkáját illetően.

Preston nehéz körülmények között nőtt fel és mindig is duplán meg kellett küzdenie a mindennapokét. Az anyja alkoholista, gyakorlatilag alkalmatlan a gyereknevelésre, de Preston igyekszik mindennel ellátni őket, hogy a gyermekvédelem ne szakítsa el egymástól a családot, ugyanis három kisebb testvére lakik a lakókocsiban az anyjukkal. Rendszeresen bevásárol nekik és fizeti a csekkeket. Mellette saját kuckót bérel, egyetemre jár és sportol. Jogosan teszed fel a kérdést, vajon miből tartja fent magát? Erre kíváncsiak a barátai is, de valahogy elhárítja a kérdést, ez az ő nagy titka..

Mindig is az volt a legegyszerűbb, ha hagytam, hogy mindenki azt higgye, egyik partiról a másikra élek. Ez elfedte a valóságot. Élveztem, hogy úgy tehetek, gondtalan életet élek. Mindig is jobbnak tűnt az igazságnál. De rettenetesen fájt elhitetnem Amanda Hardyval, hogy egy felszínes senkiházi vagyok.

Amanda bátyja árnyékában nőtt fel, és már kezd az idegeire menni, hogy szinte gyerekként kezelik. Ő egy édes, jólnevelt kislány, aki pontosan tudja, milyen a tiltott szerelem, hiszen évek óta rabja Prestonnak, aki szinte észre sem veszi. Látszólag. Mert valójában nagyon nehezen tudja távol tartani magát Amandától, csakis azt tudja mondogatni magában, hogy ő nem érdemli meg ezt az ártatlan lányt. De a sors mégis egymás felé sodorja őket, ami a várható katasztrófához vezet.

Ó Preston! A MILF hölgyek nagy örömmel fognak olvasni a szolgáltatásaidról! De komolyra fordítva a szót! Preston őrületesen vágyik a szeretetre, mégis úgy gondolja, nem érdemli meg, hogy egy Amanda kaliberű lány szeresse. Képes összetörni az olvasók szívét a gondolataival, mennyit vívódik ezen. Kilátástalannak látja a helyzetet a testvérei miatt. És ott van a barátsága Marcus-al, aki sokkal inkább egy testvér a számára. Na jó, ezt túl szépen írtam le. Gyakorlatilag le se szarja Amandát, direkt ilyen stílust ereszt meg felé, így védekezik. De ez rohadt rosszul esik a lánynak, ahogy azt is leszarja, ami megtörtént közöttük, mert Preston annyira részeg volt, hogy azt hiszi, álmodta az egészet. Bevallom, imádom ha egy pasi a saját levében fő! Nos, ez itt megvalósul! Ez a pasi érzelmeket vált ki az olvasóból, kész, ennyi. Egy pici tüske benned marad, de egyébként imádnivaló.
Beszéljünk a szexről... Erről egy mondatot írhatok: Preston veri a sorozat eddigi pasijait, és ezzel azt hiszem sokat elmondtam róla, nagyjából mindent. 

Kiszálltam az öléből, és egy darabig csak álltam előtte, miközben hátranyúltam a kezemmel, és lehúztam a ruhám cipzárját, aztán hagytam, hogy a földre hulljon.
– Uram atyám – suttogta Preston.
Nem volt alattam melltartó, és a legkisebb bugyimat vettem fel, amit reggel találtam. Épp le akartam hajolni, hogy levegyem a csizmámat, amikor Preston előrehajolt, és megfogta a karom.
– Hagyd magadon a csizmát!

Összességében azt kaptam, amit vártam Abbi Glines-től, egy szexi párt, jó sok szívfájdalmat, ellentételezésként jó sok szexi jelenetet. Természetesen a tündérmese befejezés sem marad el, és csak azt érzed, de jó lenne a kezedbe venni a következő részt. OMG megnéztem miről fog szólni! Nem kellett volna, hogy bírom ki én ezt a várakozást? Újra Cage és Eva lesznek benne!

Borító: Eredeti, nagyon tetszik.

Kedvenc karakter: Amanda
Szárnyalás:  A tengerparti jelenet.


Mélyrepülés: -

Érzéki mérce: Minden megvan benne, ami egy new adult regényre jellemző! Jó szórakozást!

Értékelés:


Nyereményjáték:
Abbi Glines meglehetősen termékeny szerző, számos édesen romantikus sorozattal kényeztette már olvasói lelkét. De vajon sikerül-e ráismernetek egy-egy szériára a blogturné hat állomásán közreadott nyomok alapján? A főszereplő srácok nevei alapján a sorozatok elnevezéseit várjuk a válaszokban.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

Feladvány:  a Sutton-fiúk melyik sorozatban szerepelnek?

a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
04.20. - Angelika blogja
04.21. - Kelly & Lupi olvas
04.22. - CBooks
04.23. - Dreamworld
04.24. - Könyvvilág
04.25. - Deszy könyvajánlója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók