KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2018. október 16., kedd

Erin Watt: Cifra palota - (The Royals #3)

Végre itt a folytatás a Megtört herceg őrületes függővége után! Folytatódik Ella és a Royal család fordulatokban gazdag története, a rajongók óriási örömére. Erin Watt sorozatának harmadik része a Cifra palota címet kapta, és napokon belül megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál elit kiadásban. Tartsatok a blogturné 8 bloggerével és játszatok a három nyereménykönyv egyikéért, amit a kiadó ajánlott fel!

Könyvmolyképző Kiadó 2018. október 23.
408 oldal
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Goodreads: 3,98
Besorolás: YA/NA, romantikus, realista

Halálos ellenségekből váratlan szövetségesek?
Két fiatal mindent megtenne azért, hogy megvédjék, ami számukra a legfontosabb.
Ella Harper eddig minden kihívással megküzdött, amit az élet az útjába sodort. Kemény és kitartó lány: mindennél fontosabb számára, hogy megvédje a szeretteit. Rég elvesztett apja felbukkanása és a barátja életének hajszálon függő összeomlása talán mégis túl nagy terhet jelent a számára.
Reed Royalnak gyorsan felforr az agyvize, és még gyorsabban jár el a keze. De most visszaüt rá, hogy eddig minden problémát erőszakkal oldott meg. Ha meg akarja menteni saját magát és a lányt, akit szeret, felül kell emelkednie gyötrő múltján és megtépázott hírnevén.
Senki sem hisz abban, hogy Ella túlélheti a Royalokat. Mindenki biztosra veszi, hogy Reed mindenkit tönkretesz.
Talán igazuk van.
Minden és mindenki összeesküdött, hogy szétválassza Ellát és Reedet. Meg kell találniuk a kiutat a törvény szorításából, muszáj megmenteniük a családjukat, és kideríteni az összes titkot a Cifra Palotában.
Az elsöprő sikerű Papír hercegnő és Megtört herceg folytatása.

Nem tagadom, imádom ezt a sorozatot, alig vártam, hogy olvashassam a harmadik részt, miután a Megtört herceg Reed megvádolásával ért véget. Brooke meghalt, és az épület videofelvételein csak Reed látható, aki bement és kijött az épületből a kérdéses időben. Az apja óvadék fejében kihozza, de fel kell kötni a gatyájukat, ha ebből ki akarnak keveredni. Ezzel egyidőben zajlik Ella és az apja drámai találkozása, Steve 9 hónap után került elő élve, valóságos csodaként. Óriási feszültség volt ezekben a jelenetekben, rögtön a regény elején, amit váltott szemszögből mesél Ella és Reed.
Callum a gyámja Ellának, de mostantól a Steve akar törődni a lánnyal, és hamarosan el is költöznek egy szállodai lakosztályba hármasban, Dinah-val, amíg újra elfoglalhatják a lakásukat, ami most még bűnügyi helyszín. 
Megindul a nyomozás, ki ölhette meg a terhes Brooke-ot, ki volt a gyerek apja egyáltalán? 
Mindenkit izgat, hogy Steve balesete hogyan történt? Lehet, hogy nem is baleset volt?
Reed megvádolása futótűzként terjed, soha nem volt még nagyobb szüksége a családnak arra, hogy összefogjanak, kiálljanak egymásért. Támadják a suliban, a focicsapatban, előszednek a múltjából minden egyes komolyabb verekedést, hogy végül beállítsák egy veszélyes, agresszív egyénnek. 
Steve-nek nem tetszik, hogy a lánya ennyire közel áll Reedhez, nem elég, hogy az elköltözés miatt nem tudnak annyi időt együtt lenni, még azt a keveset is titokban kell tartaniuk. Ettől a tiltott szerelem csavartól még izgalmasabb lett a romantika, imádtam minden trükköt és praktikát, amit bevetettek a cél érdekében.

Sokan jellemzik ezt a sorozatot szappanoperaként, amivel érintőlegesen egyet is értek, de bennem ez teljesen pozitív kicsengéssel jelenik meg, imádom a történet fordulatait, a főszereplő páros kavarását, az iskolai intrikákat, a családi drámákat, mindent. Úgy éltem meg az olvasást, mint egy gyerek, akit felültettek a hullámvasútra, és nem is akar leszállni, csak vidáman integet minden fordulónál.
Olyan sok jó karakter van a sorozatban, akik megérdemlik a méltatást, és jó lenne még többet megtudni róluk. Nem csak a Royal srácokra gondolok, például a Val és Wade közötti vívódás is izgalmas volt, összetört szívekben nincs hiány. Callum ugyebár  a másik kedvenc karakterem, nem volt könnyű  szembesülnie a múlttal, olyan titkok derültek ki, ami valóban fájó.
De a legjobb az egészben természetesen Ella és Reed szerelme. Mindkettő karakter látványos fejlődésen ment keresztül a három rész alatt, és most kovácsolódtak igazán össze. A bizalom meghozta a gyümölcsét, a kapcsolatuk erős lett és érett. Reed sokat változott, kész lenne bármire, még éveket is börtönben tölteni, hogy védje a családját. Ella változtatta meg őt, ahogy hatással volt az egész családra. Ella a legjobbat tette a Royalokkal, ahogy Ella is előnyére változott, immár teljesen egyenrangú tagja lett a családnak.
Annyira filmre kívánkozik ez a sorozat, remek alapanyag lenne, talán kérvényt kéne benyújtani a Netflixhez. 
Tudom, hogy vannak hibái a sorozatnak, de engem ez nem érdekel, várom a következő részeket. A szerzőpárosnak nem jöttem rá, mi a titka, de valami eszméletlen addiktív módon tudnak írni, amitől letehetetlenné válik a regény. Mivel ez egy eszméletlenül sikeres sorozat, remélem nem kell egy évet várni a folytatásra, és már tavasszal megjelenik Easton könyve. Türelmetlen vagyok.


Borító: Eredeti, klassz.
 
Kedvenc karakter: Reed

Szárnyalás: A maci a málnásban.


Mélyrepülés:  -

Érzéki mérce:  Végre az is megtörténik, amire az elejétől vártunk, nagyon édes a szerelmi szál.

Értékelés:


NYEREMÉNYJÁTÉK

Melyik országé ez a palota? A kép és egy jellemző mondat alapján ki kell találnotok, melyik ország királyi, hercegi palotáját mutatjuk nektek! Ezután már csak be kell írnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a megfejtést, és már esélyesek is vagytok a könyvek megnyerésére.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Egy kis segítség: Kertjében 140 szökőkút pompázik.

a Rafflecopter giveaway


Állomások
10.16. - Kelly&Lupi olvas
10.18. - Angelika blogja
10.20. - CBooks
10.22. - Sorok között
10.24. - Könyvvilág
10.26. - Ambivalentina
10.28. - Dreamworld
10.30. - Deszy könyvajánlója






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók