KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2020. augusztus 22., szombat

Jason Momoa színező

A Maxim Könyvkiadó jóvoltából hazánkban is megjelent a Jason Momoa színezőkönyv, melyben több mint 35 rajz várja, hogy életre keltsék.
Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, ismerjétek meg jobban Khal Drogo és Aquaman megformálóját, és vigyétek haza a könyv egy példányát.

Maxim Könyvkiadó 2020. augusztus
80 oldal
Maurizio Campidelli illusztrálta
Goodreads: 4,88
Besorolás: színező

Egy színező, amibe tuti belezúgsz!
Éld át minden vad vágyálmodat Jason Momoával! A Crush & Color: Jason Momoa egy csodálatos színező, mely maga az ábrándjaid gyűjteménye lesz. Mélyülj bele a több mint 35, teljesen egyedi, kézzel rajzolt képbe Jason Momoáról, a vízben, földön és a világ tetején egyaránt! Hajózzatok a naplementében, csodáld meg lenyűgöző erejét, miközben megmássza egy hatalmas szirt oldalát, és élvezd ki vele a meghitt pillanatok gyönyöreit a fantasztikus oldalakon! Színezd szebbé a napjaidat, miközben hagyod, hogy magával ragadjanak az ábrándok és a zabolátlan férfiasság forró megnyilvánulásai!
• Hagyd, hogy a több mint 35, csodás Jason Momoa-pillanat teljesen megigézzen!
• Lépj be a világba, melyben Jason Momoa a TE álmaid napja és csillaga!

Már öt éve léteznek kimondottan felnőtt színezők, sőt, egymás után jelennek meg a legkülönbözőbb témákban a mai napig is. A műfajteremtő Johanna Basford színezői hatalmas népszerűségnek örvendtek a kezdetektől, nem sok háztartás akad, ahol ne lenne fellelhető egy-egy példány, főleg, ha van a családban alkotókedvvel rendelkező hölgy. Mert bizony főleg a lányok-asszonyok kikapcsolódására hivatottak ezek a kiadványok, akik a hétköznapi taposómalomból kilépve, pihenésképp valami gyönyörűségeset szeretnének alkotni. Nem kell hozzá különösebb adottság, az eszközöket sem nehéz beszerezni, és csodás alkotások születhetnek.
A Titkos kert című füzet volt Basfordtól az első, ami nálunk is megjelent, 10-99 éves korig szólt az ajánlás, és valóban, a felnőttek el is csábultak, annyira bejött ez az új ötlet, kikapcsol, pihentet, örömet okoz az alkotás. Sorolhatnám a rengeteg témakört, de lehetetlen lenne a végére érni, az biztos, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt.

A blogon 2015-ben Lupi mutatta be az Állatok királysága színezőt, most rajtam a sor, hogy elővegyem a filctollakat.  Az ok nem más, mint annak az apropója, hogy a Maximnál megjelent Jason Momoa színezője. Drágáim. Amint megláttam a külföldi kiadást, azonnal  felkeltette a kíváncsiságomat, de álmomban nem gondoltam volna, hogy az egyik kedvenc kiadóm fog lecsapni a magyar kiadás lehetőségére. Momoa mellett egyébként Keanu Reeves is kapott színezőt, bár sokat lamentáltam közöttük, végül orrhosszal Jason Momoa nyert kettejük közül.

Imádom ezt a palit. Színészileg és emberileg egyaránt, ami kevés sztárral esik meg nálam. Nem akarok ódákat zengeni róla, meg történeteket mesélni, mert végeláthatatlan fangirlködésbe menne át a bejegyzés. Csak annyit, hogy ő egy bohém lélek, vicces, őszinte, családszerető, saját magát adó ember. Olyan eszmék mellé áll, amik nekem is fontosak, amik előre viszik a világot. Nagy környezetvédő harcos, és kiáll minden erőszak és elnyomás ellen. És azt is imádom, ahogy előszeretettel trollkodik a kollégáival.
Ha meg akarod őt ismerni, kövesd az Instagram oldalát @prideofgypsies néven. Az utóbbi időben sokat forgatott Magyarországon, (éppen jelenleg is itt forgat a Dűne legújabb filmváltozatához pótjeleneteket) korábban vicces videókat osztott meg budapesti sétáiról, élményeiről, érdemes visszanézni.

És akkor a színezőről: 35 rajz kizárólag a jobb oldalakon, ez szuper, mert nem fog átütni. A bal oldalakra a színezni való képekről olvashatunk vicces ajánlásokat. Egyértelmű célzások ezek, a füzetke tudja, hogy nagy eséllyel egy nyálcsorgató háziasszonyka vagy, aki gyönyörködni akar Jason Momoa bájaiban. Különböző  szabadidős és házimunkás tevékenységek közben színezhetjük őt, amibe a favágástól a habos fürdőzésig minden belefér.  

Két képet választottam. Az első egy óceánparti ház nyitott verandáján készült kép, ahol Jason épp reggelit készít nekem, saláta, műzli, sok zöldség, gyümölcs és turmix. Minden színes ebben a nyitott konyhában, háttérben a ragyogó kék ég, és a tenger is megcsillan, amit bocsika, ha nem látszik, de csillámos tollal színeztem ki. Megjegyzem Jasonon csak egy törölköző van alul, gondoltam, a lila szín illik hozzá. Leginkább a Crayola filceket szerettem használni, a satírozáshoz pedig zsírkrétát vettem elő. Színezés közben gond nélkül el tudtam képzelni a helyzetet, és szeretem én a salátát is, de ha beszólhatnék neki, hát inkább jobb lenne, ha palacsintát sütne ezen a szép reggelen, néha azért az is belefér.

A másik kép a habos fürdős Jason, meg is találtam a rajzoló ihletét megalapozó képet, amin tényleg kádban üldögél a színész, igaz felöltözve. Ennél a képnél még jobban túlzásba vittem a színeket, nem tehetek róla, ha filc  kerül a kezembe, hát legyen a kép minél élénkebb.  Megjegyzem itt is előkerült egy karácsonyi arany színű csillámos toll, azzal színeztem a kádat. Sajnálom, hogy a kép nem adja vissza, de képzeljétek bele, hogy ez egy arany színű kád, benne egy arany emberrel. A vizet sem hagytam üresen, mert ez egy színezett, illatos fürdőbombás habfürdő. Hmmmmm.

Imádtam színezni őt, minden kép sorra fog kerülni, annyira megtetszett. Egyébként egy-egy órát szöszöltem a képekkel. Kellemes kikapcsolódást nyújtott a rászánt idő, álmodozhattam is közben, de nekem inkább már a következő könyvön járt az eszem. Mondhatom, nehéz visszazökkenni a valóságba, de az még eszembe jutott, milyen jó ajándékötlet ez a füzet a drága barátnőimnek, vagy a kolléganőimnek. Imádnák ők is.


Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, mennyire ismeritek Jason Momoát. Nem a színészt, hanem a mögötte rejlő embert.
Minden állomáson találtok egy kérdést, két lehetséges válasszal, nektek pedig nincs más dolgotok, mint a helyes válasz számát beírni a rafflecopter megfelelő sorába.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

Jason Momoa képtelen ellenállni egy jó sörnek. Melyik a kedvenc márkája?
1) Dunkel   2) Guinness


a Rafflecopter giveaway

Állomások:

Blogturné Klub
08/18 Dreamworld
08/20 Könyv és más
08/22 Kelly & Lupi olvas

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók