KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2023. június 29., csütörtök

Kylie Scott: Twist - Csavar (A csehó #2)

 


Kylie Scott rajongói örülhetnek, mert nemrég megjelent az író legújabb romantikus-erotikusa, amelyben Joe, a dögös csapos belép elhunyt testvére online randi fiókjába, és hamarosan egy heves levelezésben találja magát, Alexszal, aki az Államok másik felén él. Vajon keresztezik egymást az útjaik? Tartsatok velünk, hogy megtudjátok, mit gondolnak bloggereink A Csehó-sorozat második részéről, kövessétek a turné állomásait és játsszatok a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott nyereménypéldányért!

Könyvmolyképző, 2023
312 oldal
Fordította: Nagy Boldizsár
Goodreads: 3,91
Besorolás: NA, romantikus, realista, erotikus

A józan észnek esélye sem volt…

Amikor az öccse elveszti érdeklődését az online randizás iránt, a dögös, szakállas csaposnak, Joe Collinsnak csak annyi a szándéka, hogy bejelentkezik a fiókjába, és megszünteti azt. Csakhogy elolvas egy üzenetet, ami a testvérének érkezett.

Alex Parks vicces, lenyűgöző, és nagyjából pont olyan, amilyen nőre Joe vágyik – leszámítva, hogy az Államok másik felén él. Hamarosan viharos e-maileket váltanak egymással, és elmesélik egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkaikat… kivéve azokat, amik igazán számítanak.

Amikor azonban Alex meglepetésszerűen meglátogatja Joe-t, mindketten rájönnek, hogy ha szerelemről van szó, mindig jobb, ha van benne egy nagy csavar.

Vesd bele magad!

Őszinte leszek ismét, nem nagyon ismertem se a szerzőt, se ezt a sorozatát, de a regény fülszövege megtetszett, így úgy döntöttem, hogy ismét teszek egy kitérőt a New Adult romantikus, erotikával fűszerezett világába.

Történetünk főhőse Alex, aki egy számítógépes belsőépítész? designer? (számomra nem lett ez teljesen világos). Egy randioldalon összejön a hihetetlenül jóképű Eric-kel, akivel mély, lelkizős levelezésbe bonyolódik és úgy tűnik, hogy nagyon egy húron pendülnek. Aztán a férfi eltűnik, Alex meg úgy dönt, hogy meglepi, ami - ahogy várható - egyáltalán nem úgy sül el, ahogy kellene. A jóképű Eric azt se tudja, hogy kicsoda Alex, ráadásul van egy várandós barátnője és főhősnőnk legnagyobb meglepetésére kiderül, hogy Eric testvére, Joe volt az, akivel Alex végig levelezett.
Alex természetesen kiborul és miután kellően leégette magát a söröző teljes vendégserege előtt, elmenekül. A hideg, viharos, esős éjszaka azonban megteszi a hatását, lebetegszik, így kénytelen a városban maradni, ameddig jobban nem lesz, Joe pedig, mint egy hős szamaritánus, ápolónak áll a lány mellé...
Alex pedig eleinte haragszik Joe-ra, nem is érez iránta semmit, hiszen a vékony, modellalkatú, sötét hajú Eric-hez képest, Joe nagydarab, szakállas, szőke, viking kinézetű férfi....de rá van utalva. Na innen lesz szép nyerni!

Ami igazán tetszett a regényben, az a két főhős közti szócsörték. Alex rettentően haragszik Joe-ra és ezt minden létező módon ki is mutatja, így a mulatságos és humoros oda-vissza szópárbajaik simán felpörgetik a könyv első felét - ami igazából nem annyira izgalmas, hiszen Alex beteg, Joe ápolja, majd Alex még mindig beteg, Joe még mindig ápolja és körülbelül ennyi történik. Ezt az egyhangú részt törik meg ezek a viták, harcok - ezeket nagyon szerettem.
Alex és Joe nem is lehetne különbözőbb egymástól. Joe mélyérzésű férfi, kedves, aranyos, barátságos, segítőkész, de a jóképű testvére árnyékában nem egyszerű léteznie, hiszen minden nő a testvérét veszi észre. Nekem nem az esetem az ilyen nagydarab, mackós, főleg SZAKÁLLAS férfi, de a szerző képest volt megalkotni úgy Joe karakterét, hogy a végére még én is beleszerettem:).
Alex pedig pont az, akit általában a szerzők férfi karakterként szoktak megalkotni. Nem vágyik szoros kapcsolatra, nem akar érzelmes kapcsolatokat, neki tökéletesen jók az egyéjszakás kalandok, ennél többre egyelőre nem vágyik. Imádtam a karakánságát, de mellette a nőies sebezhetőségét is, amivel rögtön közelinek éreztem magamhoz a karakterét.
A szereplők közül még meg kell említenem Valt, Alex legjobb barátnőjét, aki Alex elmondása szerint bárkit szétkap és elfogyaszt vacsorára, aki egy ujjal is bántani meri a barátnőjét. Imádtam, ahogy helyretette Joe-t, aki végül már maga is félt a harcias lánytól :D. Na róla még szívesen olvasnék!

Forrás 

A történet maga nem volt nagy durranás, aki olvasott hasonló történeteket, annak nem hiszem, hogy bármi újat is adna. Két főhős, akik sok-sok félreértés után természetesen csak megtalálják azt, amit keresnek, persze nem kevés erotikus résszel bővítve. Amit azért plusz pontként hozok fel, hogy a szerző a mai néhol túlzó vulgaritás nélkül tudta átadni ezeket az erotikus részeket, amelyek még így is kellően forróra sikerültek. 

És kinek ajánlom a könyvet? Mindenkinek, aki a szerző és a sorozatának a rajongója, ők megkapják azt, amit várnak. Akik meg nem ismeri a szerzőt, de szeretik a New Adult műfajt? Azoknak is érdemes egy próbát tenni a sorozat bármelyik kötetével, így ezzel is. A részek elég lazán kapcsolódnak egymáshoz, így bármelyik résznél be tudtok kapcsolódni.

Borító: Teljesen illik a történethez és a férfi főhőshöz, telitalálat!

Kedvenc karakter: Alex, Val, Joe

Szárnyalás: -

Mélyrepülés: - 

Érzelmi mérce: romantikus, erotikus - rengeteg +18 karikás résszel!

Értékelés: 



Ha megtetszett, ITT megrendelheted!

Nyereményjáték:
Kylie Scott 8. magyarul is megjelent regényét sok rajongó várta, többek közt bloggereink, így nem volt nehéz egy, a korábbi könyvekhez kötődő játékot kieszelniük. Minden állomáson találtok egy idézetet, és rá kell jönnötök, melyik könyvből származik. A megfejtésként a könyv címét várjuk!

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

“Nem vagyok csokoládé. Soha nem szándékoztam mindenkit boldoggá tenni.”

a Rafflecopter giveaway

A blogturné további állomásai:
[Blogturné Klub]
Június 21 - Dreamworld ~ kedvcsináló idézetek
Június 23 - Betonka szerint a világ…
Június 25 - Hagyjatok! Olvasok! ~ borítómustra
Június 27 - Hagyjatok! Olvasok!
Június 29 - Kelly és Lupi olvas
Július 01 - Dreamworld

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók