KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2013. október 20., vasárnap

A postás csenget (42)

Az utóbbi hetekben nagyon sokszor csengetett a postás/futár. A Blogturné Klub szervezése és beindulása miatt kissé elhanyagoltam az új könyvek bemutatását, most részben pótolom, bár jó néhány könyv közben posztot is kapott. A nyári pangás után csak kapkodjuk a fejünket, jobbnál jobb könyvek kerülnek ki, és még egészen december végéig tart az áradat. De eszem ágában sincs panaszkodni.


Rachel Hartman: Seraphina a Scolar Kiadónál jelent meg, igazi High fantasy sárkányokkal. Pár hete  az Egmont hirdetett akciót, nem tudtam ellenállni, Larissa Ione Csábítás című könyve és Jonathan Beet (álneves magyar szerző) A halott ember tava című könyve landolt nálam. 
A Jaffa Kiadónak örök hála, hogy egymás után szépen megjelentette az Assassini trilógiát, így beszerezhettem a harmadik részt is Jon Courtenay Grimwood: Elátkozott Angyal, nagyon tetszett az első rész, így hamarosan olvashatom a 2. és 3. részt egymás után.
A Pioneer Kiadó újdonsága  Sylvain Reynard: Pokoli erény című könyve, mely Gabriel's Inferno eredeti címmel kavart már némi port a külföldi blogokon. Nagyon kíváncsi vagyok, nekem hogy fog tetszeni.
A Fumax Kiadó megjelentette Ann Aguirre Helyőrség című könyvét, mely a Menedék folytatása, Lupi már be is fejezte, hamarosan várható a kritika.

Az Ulpiustól két könyvet szereztem be: Lakatos Levente: Bomlás és Heidi McLaughlin: Örökké a csajom könyveket. Mindkettőről született poszt Lupi tollából, de a könyvek az én polcomról sem hiányozhatnak. 
Kelly Kiadó (csak névrokon): már teljesen lemondtam az új kiadásokról, és váratlanul megjelentették Danielle Trussoni Angelology sorozatának második részét az Angelopolist,  Angyalok városa - magyar címmel. Ennek annyira örülök, hogy még a borító miatt sem sírok, ami igazából jellegében hasonlít az eredetihez.
Hirtelen felindultságból megvettem a Manó Könyvek Kiadó újdonságát: Beth Reekles: Csókot vegyenek!  Kapott a könyv hideget-meleget, meglátjuk..
Nos, a Maxim Kiadó egyszerűen fantasztikus munkát végzett az őszi kiadásokkal. Rengeteg remek ifjúsági és felnőtt könyvvel jelentkeztek, amiből elsőként Elizabeth Richards: A sötétség városa című könyvét szereztem be (Black City), Lupi írt már róla a blogturné során. Alig várom, hogy én is olvashassam.
A Gabo Kiadónál rengeteg romantikus könyv jelenik meg, és nekem a szívem csücske Johanna Lindsey  Malory család sorozata. a 10.rész Az igazi címmel jelent meg, és gondolom pont olyan remek lesz, mint a sorozat többi része, megunhatatlan.
Benyák Zoltán tavaly igazán meglepett az Ars Fatalissal, most itt van már a polcomon az újdonság: Az idő bolondjai. Hamarosan sorra kerül, nagyon kíváncsi vagyok rá.
A Fumax Kiadó másik újdonsága Dan Wells Partials sorozatának második része a Fragments - Töredékek. Imádtam az első részt, a borító pedig valami gyönyörű.
A Könyvmolyképző Kiadó két könyvével zárom a sort. Lauren Kate Fallen sorozata nekem kedvencem, minden hibájával együtt. Most, hogy a megfilmesítés miatt újra központi figyelmet kap a könyv, muszáj volt beszereznem a harmadik részt: a Passion - végzet, annál is inkább, mivel a negyedik befejező rész, a Rapture hamarosan megjelenik, már nem kell sokáig várni rá.
Kevin Hearne tollából származik a Vasdruida krónikák első része a Hounded - üldöztetve. A könyv blogturnéja során Lupi írt már kritikát, és a könyv olyan jó értékeléseket kapott, hogy ott a helye az én polcomon is.

Folyt. köv. hamarosan


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók