KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2015. december 12., szombat

C.J. Roberts: Epilógus (A sötét páros #3)


A napokban jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál A sötét páros sorozat várva várt második része, mely a Megigézve a sötétben címet viseli. C.J. Roberts feltette a koronát a sorozatra azzal, hogy Caleb szemszögéből megírta a befejező részt is, az Epilógust, amit a kiadó az olvasók nagy örömére a második résszel egyidőben helyezett a könyvesboltok polcaira, tehát máris rendelhető, kapható. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei egy összevont turné keretében mutatják be a könyveket, ez alkalommal egy kivételesen könnyű játék kíséretében, hogy a felnőtt olvasók ezúttal ne a blogokon éljék ki játékos kedvüket. A nyeremény ezúttal is 3-3 példány mindkét kötetből. Sok szerencsét!

Könyvmolyképző Kiadó - Rázós könyvek
232 oldal
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Goodreads: 4,31
Besorolás: erotikus, BDSM, felnőtt

Azért írom ezt, mert könyörögtél érte. Tudod, mennyire imádom a könyörgést. Sőt, valószínűleg túl sok mindent tudsz, ráadásul túl jól.
Ki is vagyok én? Próbálok rájönni. Gyermekként prosti voltam, serdülő fejjel gyilkos, férfinak pedig szörnyeteg. Én vagyok az, aki elrabolta Livvie-t. Én vagyok az a férfi, akit szeret. Szerelmes belém. Elég beteg, mi? Persze, jóval többről szól a történetünk annál, ami néhány mondatba belefér. Mégis képtelen vagyok szavakkal illetni az akkori viselkedésemet. Mivel e sorokat olvasod, szerintem nem is kell megítélnem. Te már úgyis ítélkeztél fölöttem.
Azért olvasod ezt a könyvet, mert meg akarod ismerni a történet többi részét. Tudni akarod, mi történt 2010. szeptemberében azon a meleg nyári éjszakán, amikor találkoztam Livvie-vel a Paseónál. Azon az éjszakán megint a feje tetejére állt az életem.
Nem pont úgy történt, ahogy Livvie mesélte. Nagyon elnéző volt velem, amikor megosztotta a történetünket. Az igazság sokkal… bonyolultabb.

Kedvenceim azok a regények, amik pasis szemszögből íródnak, pláne, ha már megírt könyvek férfi szemszögű változatairól  van szó. Szerencsére mostanában ez nagy divat, a szerzők sorra halmozzák el az olvasóikat ezzel a gyönyörrel. Nagy a sikerük, ami érthető is, nyilván akinek nem tetszik az eredeti, az nem fogja elolvasni a főhős változatát. C.J. Roberts engedett a rajongóinak, és a Fogoly a sötétben valamint a Megigézve a sötétben  "folytatásaként" megírta Caleb szemszögéből a sorozat harmadik részét.
Nos, arról szó sincs, hogy összefoglalást kapunk az első két részről Caleb elbeszélésében, nem. A történet ott folytatódik, amikor egy év kihagyás után végre újra találkoznak Evvie és Caleb. A második rész végén már kiderült, hogy Evvie esélyt adott a kapcsolatfelvételnek, most kiderül mire is jutnak ketten. Vajon fel tudják dolgozni a történteket? Evvie és családja megkapta a tanúvédelmi program lehetőségét, nyom nélkül eltűntek, Caleb a fél világot átkutatta, mire rátalált a lányra.
Végre megkaptam,  amit annyira hiányoltam az első két könyvből, Caleb fejébe láthattam és megérthettem őt. Egyszerűen brutális gyerekkora volt, amit képtelenség elfelejteni. Fizikailag és lelkileg is annyira sérült, hogy Rafiq valójában  a 24. óra utolsó percében mentette meg. Persze ha lehet ezt megmentésnek nevezni, bár Caleb szemszögéből akkor ez így látszott. Nagyon megrendítő volt erről olvasni, róla és a sorstársairól.

Calebnek hamar kiderül, hogy nem tud a lány nélkül élni. Részt akar venni az életében, be akar illeszkedni a világába, de ehhez  sok mindent kell tisztázniuk. Rengeteg mélyreható beszélgetést folytatnak, amik során Caleb végre megnyílik és közel engedi a lelkéhez a lányt. Ez viszonzásra is talál, mert neki is vannak kérdései és Livvie-nek is válaszokat kell adnia, hogyan tovább.
Ha végiggondoljuk, Livvie nagyon nehéz dolgokon ment keresztül, elvesztette az ártatlanságát, a szó tágabb értelmében is, mégis annyi megaláztatás közepette mindig reménykedett abban, hogy Caleb képes megváltozni. De itt és most, vajon képes megbocsátani neki amiért elhagyta egy évvel ezelőtt? Nagyon élvezetesek voltak ezek a beszélgetések, persze gondolhatjátok, hogy az összeborulások hova vezetnek..

A szexről annyit mondhatok, hogy forró és heves, továbbra is vad és nagyon szenvedélyes, de azt végre elérték a felek, hogy maximális egyetértésben történik minden. Ez megnyugtatónak könyvelhetjük el, de ezt a szót használni ezekre a csábítóan érzéki, garantáltan pulzusemelő jelenetekre nem túl helyénvaló. Legyen elég annyi, hogy a durvaságnak vége, de a perverz játékoknak nem, és ez így nekik több mint megfelelő.
Imádtam, ahogy a szerző bánik a karaktereivel, látszik, hogy a szívéhez nőttek, és Caleb vonatkozásában igazán nagyot alkotott, hitelesen adja vissza azt a hangot, amit elképzeltem neki, egyszer sem éreztem, hogy egy pasi ilyet nem mond, vagy nem tesz.  Caleb sokat fejlődött és ez nem azt jelenti hogy a durva pokrócból  papucs lett, szerintem tökéletes egyensúlyt kapott a végére a régi és az új önmaga. Livvie barátnője és annak a pasija alkották a regény mellékszereplőit, és bizony sok vidám jelenet bontakozott ki azokból a helyzetekből, amikor Caleb rajtuk keresztül ismerkedett Livvie új életével, szokásaival, vagy épp az élet egyéb apróságaival. Jólesett a sok lelkizés mellett ezeket a vidám jeleneteket is olvasni. Caleb reakciói szenzációsak.
Az erotikát kedvelők olvasmányaiból nem hiányozhat ez a sorozat, nekem különösen tetszett ez a befejező rész, figyelni fogom a szerző további munkásságát.

Borító:   Nagyon szép eredeti, kifejező.
 
Kedvenc karakter: Caleb

Szárnyalás: Párizs

Mélyrepülés: -

Érzéki mérce:  A szex nem minden perverzió nélküli, de szelídebb mint az eddigi részekben.

Értékelés:



Nyereményjáték:

A sorozat harmadik részének nyereményjátéka még az előzőnél is könnyebb, egyetlen kérdésünk van: Hol találkozott újra Livvie és Caleb? Kérjük kitölteni a rafflecopter doboz megfelelő sorait. (Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levelünkre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!)

a Rafflecopter giveaway

Turné állomások:

12.08. - Angelika blogja
12.10. - Media Addict
12.12. - Kelly & Lupi olvas
12.14. - Dreamworld
12.16. - Kristina blogja
12.18. - Cbooks

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók