KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2016. május 11., szerda

Kalapos Éva: Ami csak a tiéd, A tökéletes randi (Speciel edition, D.A.C. #1,5)

Egy feledhetetlen DAC blogturnéra invitál a Blogturné Klub négy bloggere! Ismerj meg három DAC kötetet, emellett pedig az e-könyvben kapható DAC-novellákról is olvashatsz véleményt.
Ismerd meg Kalapos Éva realista regényeit, amiben kendőzetlenül olvashatsz a fiatalokat érintő problémákról, és az ő életükről!
Tarts velünk, és ha ügyes vagy, megnyerheted az egy nyereménykönyvet is!

Manó Könyvek, 2014
16 oldal
Besorolás: YA, realista, romantikus


Te milyennek képzeled a tökéletes randit? Álmodoztál már arról, hogy egyszer valaki kitalálja a legdédelgetettebb álmod? Szeretted a D.A.C. első részét, és türelmetlenül várod, hogy megjelenjen a második? Akkor ezt el kell olvasnod! Kalapos Éva ebben a novellában kis bepillantást enged Márk fejébe, és azt is megtudhatjuk, hogy sikerül-e a fiúnak összehoznia egy bénázásoktól és félreértésektől mentes randit Flórával. Lépj be te is a D.A.C. világába, és éld át velünk A tökéletes randit! NOVELLA kizárólag e-könyvben!

Ez az a novella, amit minden D.A.C rajongónak kötelező olvasnia. Aranyos, romantikus, imádnivaló, ha eddig kétségeid voltak azzal kapcsolatban, hogy Mark tényleg szereti-e Flórát, akkor ebben novellában válaszra lelsz:). Nagyon vicces volt a fiúk fejében lenni, én mindig is szerettem az ilyen részeket, az írónő pedig nagyon jól átadta a srácok gondolatvilágát:). És a helyszín, ami a randi helyszíne lett! Én is jártam már ott és őszintén elmondhatom, hogy Kalapos Éva pontosan adta vissza azt a látnivalót és azt az élményt, amit az odalátogatók átélhetnek. 
Egyetlen egy hibáját látom a novellának, mégpedig azt, hogy RÖVID!!! Ez így nem volt igazságos. Én tovább is szerettem volna olvasni Flóráról, Márkról, Gabe-ről és persze Márk húgáról:).

Manó Könyvek, 2016
16 oldal
Besorolás: YA, realista


Vajon mi történhetett Gerivel, Flóra testvérével a sok megpróbáltatás után?
Kalapos Éva legújabb e-novellájából kiderül, mi a helyzet akkor, ha egy fiatal srác legfontosabb tárgya egyik napról a másikra a gitárja lesz.


A két novella közül talán ez volt egy árnyalatnyival gyengébb a számomra. Nem azt mondom, hogy rossz, hiszen amit szeretett volna elérni vele az írónő, azt elérte nálam, mert ezzel a novellával picit közelebb hozta Gerit hozzám, akiért annyira eddig nem voltam oda. Igazából az volt a gondom, hogy túl gyors lefolyású volt, én egy picit tovább húztam volna - vagy pedig tovább írtam volna. Itt is egyedül az volt a bajom, hogy nagyon RÖVID - szívesen olvastam volna tovább (Geri fejében maradva), hogy mi is történik a sráccal:).
 Mivel ennyire rövid mind a két novella, így nem lenne igazságos, ha pontoznám, legyen annyi elég, hogy érdemes elolvasni mind a kettőt:).

Nyereményjáték:
A regény hősnője, Flóra még mindig imádja a filmeket – mi pedig ezért is imádjuk őt. Az ötödik kötetben is megmaradt a csodás rendszer, miszerint minden fejezetcím egy film címe is egyben.
A mostani játékunk során az adott filmből találtok egy képet, és a film címét kell beírnotok a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

Figyelem! A kiadó csak Magyarország területén belül tud postázni. A győztest e-mailben értesítjük, ha 72 órán belül nem válaszol a levélre, újra kell sorsolnunk.



A blogturné további állomásai:
Május 1 - Kelly Lupi olvas - D.A.C 3
Május 3 - Media-Addict.hu - novellák
Május 5 - Deszy könyv ajánlója - D.A.C 4
Május 7 - Zakkant olvas - novellák
Május 9 - Media-Addict.hu D.A.C. 5
Május 11 - Kelly Lupi olvas - novellák
Május 13 - Zakkant olvas - D.A.C 5
Május 15 - Deszy könyvajánlója - novellák

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók