KMK ÚJ KÖNYVEK Katt a képre!!!

2023. január 28., szombat

Elle Kennedy, Sarina Bowen: Good Boy - Jófiú (PNC #1)


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy és Sarina Bowen új sorozatának első részét:  Good Boy - Jófiú  címmel. A sorozat a PNC nevet viseli, amely a hokisbarátnőkre utal: Pipik és Nejek Clubja. A kezdő történet Blake Riley sztárhokis és Jess Canning egymásra találását meséli el, akiket a HIM sorozatból már ismerhetnek az olvasók. Ha szívesen olvasnád a regényt, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.
 
Könyvmolyképző Kiadó 2022. Rubin pöttyös
336 oldal
Fordította: Sándor Alexandra Valéria
Goodreads: 4,04
Besorolás: new adult, romantikus, humoros

Ha ​eddig nem voltál jéghokirajongó, mostantól az leszel.
Jess Canning életének legnagyobb kihívása, hogy megszervezze az öccse, Jamie és hokisztár párja, Wes esküvőjét, ahol a legmenőbb hokijátékosok is ott vannak a vendéglistán. Mivel eleve ő a család fekete báránya, nem vallhat kudarcot. És senki – de tényleg senki! – nem szerezhet tudomást az óriási hibáról, amit tavasszal, egy gyenge pillanatában követett el a vőlegény tanújával. Helytelen dolog volt, aminek nem lesz ismétlése. Kizárt. Még akkor sem, ha a világ legszexibb pasijáról van szó.
Blake Riley a sors személyes ajándékának érzi az esküvőt. Jess és ő is tanúk? Kezdődjön a játék! És akkor mi van, ha némi (na jó, nagy) ellenállásba ütközik? Csak meg kell győznie a makacs szőkét, hogy igazából jófiú, rossz hírnévvel. Szerencsére minden profi hokijátékos tudja, hogy erőfeszítést kell tennie, ha gólt akar lőni.
Jessnek viszont égetőbb problémája is akad annál, mintsem hogy pásztorórákra gondoljon egy nagyra nőtt kisfiúval. Vajon időben elkezdődik a szertartás – még akkor is, ha valaki leitatta a nagymamát? Való egyáltalán csillám egy esküvőre? És mennyire helyénvaló kinyírni a vőlegény tanúját?
Vigyázat, véletlen tea- vagy kávéfélrenyelést okozhat! Ne olvasd nyilvános helyen, ahol nem illik hangosan nevetni! Szexi, de vicces hokijátékosokat tartalmaz, kiskutya-ölelgetéssel és egy pikáns fehérneművel.


Nagyon tetszett a szerzőpáros Him - Ez a srác regénye, bár már beszereztem a második részt Jamie és Wes történetéből, de még nem került sorra. Pedig, ha elolvastam volna, akkor ismerném a Good Boy főszereplőit, akik az Us-ban tűntek fel. De ez semmilyen problémát nem okozott, sőt, tulajdonképpen teljesen önállóan, a  Him - Ez a srác olvasása nélkül is teljes olvasásélményt nyújt a könyv.
Jess rendezvényszervező, jelenleg épp az öccse esküvőjét szervezi, kicsit talán túlparázva a dolgokat. Mindennek tökéletesen kell sikerülni, hiszen a családnak nagyon meg akar felelni, és a híres hokis vendégsereg előtt sem szégyenkezhet. Külön ideges még azért is, mert közölni akarja a buli után a szüleivel, hogy újra pályát változtat, már nem tekinti a rendezvényszervezést életcéljának, inkább ápoló szeretne lenni. Ez sok pénzbe kerül, és a lánynak szüksége lenne a támogatásukra. Ebben a feszült hangulatban jelenik meg az esküvőn Blake Riley, akivel pár hónapja kavart egy alkalommal, de úgy tűnik, egyikük sem felejtette el azt a bizonyos masszázsfoteles esetet. De Jess tisztában van vele, hogy Blake milyen pasi, persze tökéletes felépítésű és nagyon helyes, de a hokisok nagy részéhez hasonlóan nőfaló ő is. Pontosan ezért nem akar semmit újrakezdeni vele, hiába próbálkozik Blake bármivel. Ám az élet újra közelebb sodorja őket egymáshoz, miután Kanadában súlyos ezrekkel olcsóbb az egyetem, Jess Torontóba költözik, és megkezdi az ápolóképzést. Blake ugyanabban a lépcsőházban lakik, mint Jamie és Wes, így gyakran összefut náluk a párosunk. Jess lassan rádöbben, hogy Blake jó barát, kisegítik egymást különböző szívességekkel, pl. alibi barátnőség, stb. és mindketten rájönnek, szeretnek egymás társaságában lenni, beszélgetni, szórakozni éppúgy, mint vízszintes formában kikötni.
Először kitérek a komolyabb vonatkozásra: tényleg nehéz a pályaválasztás, a saját környezetemben is látom, nem ritka, ha egy fiatal nem tudja kapásból, első próbálkozásra eldönteni, mi akar lenni, de még másodikra sem. Sokkal több a bizonytalan fiatal, de hajlamosak vagyunk ezt nem észrevenni. Nem szabad ezt kudarcként kezelni, igenis lehet próbálkozni, nekem bejött, hogy a szerző kitért erre a problémára. Amúgy tényleg nagyon sokba kerül a képzés, még ottani mércével is, pont van egy közeli ismerősöm, aki járt nővérképzőre Amerikában, és valóban embert próbáló, anyagilag és tudásilag is. Lehet, kicsit sokat nyűglődött ezen a lány, de végül kikerekedett ebből egy hivatástudat, és jó adag sikerélmény is. Kiállt magáért, nem hagyta magát sodródni, még ha jelentős anyagi terheket kellett is bevállalnia, önmagáért tette.
Blake karaktere nálam nagyon kétesélyes volt. Általában bírom, ha egy pasi helyes, kedves, vicces, jól néz ki stb, még az is belefér, ha egy picit túltolja az udvarlást. Mindezt persze a könyves hokis pasikra értem, a való életben ilyenek nincsenek. Van egy pont, amin ha átlendül a főhős, az bizony engem már taszít, és ilyen például a kéretlen farokkép küldözgetés. Ez annyira dedós, vagy nem is tudom milyen szóval jellemezzem, egyszerűen hülyegyerekes. Lányoknál is utálom ezt, veszélyes is, fogalmad nincs, a másik mire képes a képeiddel, szóval nem hiszem, hogy ezt kéne népszerűsíteni a könyvekben. Egy szolid kép a popsiról nem telibe lőve mégis elfogadhatóbb, bár ezt sem támogatom. Jess jó poénnak tartotta elküldeni.
Visszatérve Blake-re, nekem ő volt az a kategória, ami már túl sok, ha összességében nézem. Még a humorára is elmondható ugyanez, pedig nagyon sokat nevettem rajta, de néhány poén már nem jött be, illetve nem jött át talán ugyanolyan viccesen, mint eredeti nyelven. Ugyanakkor átéreztem a történetét, az exével való "apró" kis problémáját, és sajnáltam, hogy ennyi ideig hatással volt rá ez az eset, és Jess nélkül még ki tudja meddig hazudik a családjának az a nő. Végül is jónak mondható a kémia kedves párosunk között. De ebben is voltak túlzások, az elején Jess rettentően gúnyos és visszautasító volt, Blake meg egy bolondot csinált magából és ez nem is zavarta. Mivel Jessnek volt mire emlékeznie, egy idő után persze hogy nem hagyta hidegen Blake nyomulása. Amikor meg visszafogta magát, az sem tetszett a lánynak. Lehet, hogy egyedülálló a véleményem, de nekem megint csak azzal volt a bajom, hogy Blake tulajdonságai közül miért mindig bizonyos rész méretére tért vissza Jess, unalmassá vált ennek emlegetése. Miután már mindketten kapcsolatnak fogták fel, ami kettejük között zajlott, a történet is gördülékenyebbé vált, és Blake is szárnyakat kapott, konkrétan kis angyalszárnyakat. Végül is beigazolódott a regény címe, nem volt véletlen elírás. Ohh, és a másik csalódásom (a farok mellett) hogy a címoldalon szereplő kutyus alig szerepel, illetve nem is egészen ebben a formában, szóval én nagyon vártam már a kutyás részt, de ez nem így képzeltem el a borító alapján.
Összességében egy remekül szórakoztató könyvet olvashattam, a szerzőkről csakis jó a véleményem, bírom a stílusukat, főleg az erotika és a humor terén. Vittek a történetbe egy kis komolyságot is, de ami emlékezetes marad nekem ebből a regényből az Blake karaktere.
Utóirat: Imádom a sorozatcímet. Az eredeti WAGs (Wife And Girlfriends) hangzására utaló PNC (Pipik és Nejek Clubja)  szerintem tökéletesen vicces és jó az áthallása.
Képek: Pinterest

Borító: Nem valósul meg ez a borító, legfeljebb képzeletben.

Kedvenc karakter: -

Szárnyalás: Tetszett, hogy Jess megtalálta a hivatását.
 
Mélyrepülés:  Testrész méret indokolatlanul sokszori emlegetése.

Érzéki mérce: A hatalmas farok rendesen megdolgozik a hírnevéért.

Értékelés: 

Ha megtetszett, ITT megrendelheted!!!

BELEOLVASÓ


Nyereményjáték

Az esküvőszervezéssel veszi kezdetét a regény, így most régi és új esküvői fotókkal játszunk. Ismerjétek fel legalább az egyik hírességet a képekről és írjátok be a sztár nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway


További állomások:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók